Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шушаніка, Воспитатель, знущаєтесь на ніч глядючи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене бутерброд з сиром.Шушаніка, Воспитатель, знущаєтесь на ніч глядючи?
Шоб не расслаблялся))Шушаніка, Воспитатель, знущаєтесь на ніч глядючи?
Если под сыр положить кусок колбасы , то почти пицца)))У мене бутерброд з сиром.
В кімнаті відпочинку спить лікарь. Вона другий місяць на здоровому харчуванні. Уже нюхом чує запах жареної картоплі з ресторану, що за 50 метрів від нас. Я боюсь коло неї щось їсти.Шоб не расслаблялся))
Если под сыр положить кусок колбасы , то почти пицца)))
А если в микроволновку или духовку, точно пицца
КутяУ мене бутерброд з сиром.

Ти знаєш, моя лікарь принесла кутю.
Як до равликів дійдеш-кличШоб не расслаблялся))
Ну це норм... бо хтось святвечір завтра святкуватиме а хтось Водохреща.Ти знаєш, моя лікарь принесла кутю.
Правильно боишься. Мало ли что... Эти , на здоровом питании,те ещё маньяки)))В кімнаті відпочинку спить лікарь. Вона другий місяць на здоровому харчуванні. Уже нюхом чує запах жареної картоплі з ресторану, що за 50 метрів від нас. Я боюсь коло неї щось їсти.
Лікар хоче схуднути?В кімнаті відпочинку спить лікарь. Вона другий місяць на здоровому харчуванні. Уже нюхом чує запах жареної картоплі з ресторану, що за 50 метрів від нас. Я боюсь коло неї щось їсти.
Смотри мне, я ж позову)))Як до равликів дійдеш-клич
Я старалась..)Шушаніка, Воспитатель, знущаєтесь на ніч глядючи?
Якись день приходить і каже - хто грів картоплю?Правильно боишься. Мало ли что... Эти , на здоровом питании,те ещё маньяки)))
Моя ж ти квіточкаЯ старалась..)
У меня тётка уже 3 год вегетарианка. Но из тех, кто молочку ест. Рыба, мясо, яйца - нетЯкись день приходить і каже - хто грів картоплю?
Думаю, яка картопля?
На слідуючому чергуванні каже - то з ресторанам картоплею пахне. Зимою, при закритих вікнах! чути запах картоплі!
Яка картопля з грибами, ти що - це крохмаль, олія, а гриби взагалі погано важкі для травної системи. Минулий раз запропонувала арахіс погризти - Ви що, там море калорій.Моя ж ти квіточка
А с чем они?
У меня тётка уже 3 год вегетарианка. Но из тех, кто молочку ест. Рыба, мясо, яйца - нет
Она первый год вообще тупо дома сидела. В смысле, по гостям не ходила и к себе не звала(хотя раньше очень хлебосольная такая была)
Так вот, у неё любимое блюдо- жареная картошка с грибами. Она его по 100 раз готовит. У нее за это время квартира этой картошкой и грибами пропахла)))
Ти про що????Дід Терентій Нікіфорович. За что мне ограничили доступ в теме?) Если вы уже это сделали, то почему не объяснили причину. Я не материлась, не грубила никому, а просто высказала свое мнение.
Ну это же не животный белок. Или как там правильно?Яка картопля з грибами, ти що - це крохмаль, олія, а гриби взагалі погано важкі для травної системи. Минулий раз запропонувала арахіс погризти - Ви що, там море калорій.
Рома, уже разобрались)) Дед, мне ограничил доступ в теме, тебя тегнула, так как не знала кто это сделал. Ответ я получила, вопрос неактуальный ужеТи про що????
ЗаскрінивСмотри мне, я ж позову)))
Це не Марафон, там їдять, навіть тістечка печуть.Ну это же не животный белок. Или как там правильно?
Она думала, станет вегетарианкой, и сразу похудеет. Но с таким питанием, понятно, что нет)))
Но там дело в муже. Поэтому истязает себя.