Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ну Ксения не у всех такая работа как у тебя. Да и отделения разные бывают по загруженности. Когда последний раз лежала с больнице, не знаю про сеkс, но бухать медсестры успевали.
І по ходу покохатися

Так ,як МФО - нафіг,я хочу і все ,о у нас тут проблемка 😉
Далі мовчу
Звичайно, у вас родичі на коридорі не плачуть, а в морг напроти машини не під'їжджають. Все створено для занять сеkсом. Все.

І по ходу покохатися
Этого я не знаю. Помню поступила девушка, так они были пьяны до такой степени, что не могли ей капельницу поставить, вызывали врача. Говорили, что им выговор выписали.

Этого я не знаю. Помню поступила девушка, так они были пьяны до такой степени, что не могли ей капельницу поставить, вызывали врача. Говорили, что им выговор выписали.
У нас за таке звільняють. Шеф уже нікого не вмовляє.
Я не кажу, що не п'ють, але зловили, заяву на стіл. Навіть лікарів, уже 3 лікарів звільнив.

eating-popcorn-brain-hull.gif

У нас за таке звільняють. Шеф уже нікого не вмовляє.
Я не кажу, що не п'ють, але зловили, заяву на стіл. Навіть лікарів, уже 3 лікарів звільнив.
Может и у нас за такое уже увольняют, не знаю. Но когда лежала в больнице, то не увольняли

Та по що розмова ,не буду
Звичайно, у вас родичі на коридорі не плачуть, а в морг напроти машини не під'їжджають. Все створено для занять сеkсом. Все.
Ксю ,і на даній роб.,я можу полюбити хіба станок ,в бухгалтерію до дівок не зайду з роздявленою ширінкою і не скажу - ось ! :dntknw: ,це все життєві моменти

Та по що розмова ,не буду

Ксю ,і на даній роб.,я можу полюбити хіба станок ,в бухгалтерію до дівок не зайду з роздявленою ширінкою і не скажу - ось ! :dntknw: ,це все життєві моменти
Конечно, не зайдешь, а мог бы. Вдруг бы зарплату тебе подняли))

Может и у нас за такое уже увольняют, не знаю. Но когда лежала в больнице, то не увольняли
Тепер у любої бабки з села є телефон на який можна зробити відео і викласти в інтерне. Ніхто не хоче, щоб лікарня засвітилась. Розірвуть договір з лікарнею, не буде фінансування. Ніхто із-за однієї людини не буде всю лікарню підставляти. Пройшли ті часи.

Кстаті кохатися на столі досить прикольно і приємно...
На рахунок волосків : ми ж не в середньовіччі якомусь живем :rolleyes:
Кохатись з обезяною незалежно від статі - таке собі заняття.
І в ліжку таке не менше бридке ніж на столі.
Епіляція і депіляція доступна всім без вийнятку. Просто треба мати бажання
слідкувати за собою і приносити задоволення чистоплотністю партнеру.

Кстаті кохатися на столі досить прикольно і приємно...
На рахунок волосків : ми ж не в середньовіччі якомусь живем :rolleyes:
Кохатись з обезяною незалежно від статі - таке собі заняття.
І в ліжку таке не менше бридке ніж на столі.
Епіляція і депіляція доступна всім без вийнятку. Просто треба мати бажання
слідкувати за собою і приносити задоволення чистоплотністю партнеру.
Так зловили одного любителя займатись сеkсом на столі. Хто слідуючий?

Так зловили одного любителя займатись сеkсом на столі. Хто слідуючий?
Ще в купе поїзда, на природі, в машині і багато ще де... це для тебе якесь збочення?))
Ксю... ти не маєш часу на сеkс бо форум забирає в тебе всі сили :mosking:

Пусть буду я и не только на столе))
Можливо тут є збоченці, котрі тільки в ліжку, в темноті і місіонерській позі?
Ще в купе поїзда, на природі, в машині і багато ще де... це для тебе якесь збочення?))
Ксю... ти не маєш часу на сеkс бо форум забирає в тебе всі сили :mosking:
Я візьму відпустку з форуму на січень місяць.
І почну налагоджувати особисте життя.

Можливо тут є збоченці, котрі тільки в ліжку, в темноті і місіонерській позі?

Я візьму відпустку з форуму на січень місяць.
І почну налагоджувати особисте життя.
А что в отпуск можно уйти?);А отпуск оплачиваемый?)Если да, то какие месяца свободны ещё?)

Про сеkс на роботі. У нас лікарь з коханкою звільнились по власному бажанню, жінка дальше працює. Ось такі справи.

Назад
Угорі