Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ишь, какие занятые :beee:
Привіт.
IMG_20231227_073439_321.webp

Я на праці і хочу їсти.
Я тоже хочу есть, сегодня, как поела в 10 утра так и всё. Тут хоть бы успевать малому готовить.
Хотя, вру, доела после него оладушки с яблока и груши (гадость ужасная, но ему нравится)
Не буде у мене сковорідки. А може і на краще, менше холестеріна буду вживати.
Холестерин холестерином, а сковороду новую всё равно, хочется :rolleyes:

Я тоже хочу есть, сегодня, как поела в 10 утра так и всё. Тут хоть бы успевать малому готовить.
Хотя, вру, доела после него оладушки с яблока и груши (гадость ужасная, но ему нравится)
Як ти справляєшся?
Скільки малому?

Думаю в тебе весело, він уже ходить і все стягує до чого дістане?
Я уже выть готова от его активности)))
Дома - армагеддон. Если сначала, я всё убирала за ним, то сейчас реально, плюнула на это всё. Уже только в конце дня убираю. Потому что с ума сойти можно o_O

Дома - армагеддон. Если сначала, я всё убирала за ним, то сейчас реально, плюнула на это всё. Уже только в конце дня убираю. Потому что с ума сойти можно o_O
Заходила до знайомої, дівчинка старша від твого малого, їй рік і шість. Поки ми пили каву, вона все викинула з усіх тумбочок на кухні, а потім непомітно від нас вкрала терку і пішла вітальню натирати ніжку журнального столика.
Знайома, як удав спокійна. Тільки ходить закидує все назад.

Заходила до знайомої, дівчинка старша від твого малого, їй рік і шість. Поки ми пили каву, вона все викинула з усіх тумбочок на кухні, а потім непомітно від нас вкрала терку і пішла вітальню натирати ніжку журнального столика.
Знайома, як удав спокійна. Тільки ходить закидує все назад.
Ото и я сейчас так. Орать смысла нет, только ребёнка напугаешь. Просто забираю с рук и всё.

У мене у сина в 7 з половиню така активність,що я готова тікати з дому.😂 Скоріше б літо. Хоча в глибокому дитинстві був спокійніший. Чи то я вже забула.....

У мене у сина в 7.5 така активність,що я готова тікати з дому.😂 Скоріше б літо. Хоча в глибокому дитинстві був спокійніший. Чи то я вже забула.....
А немає можливості кудись в спортивну секцію записати, щоб виганяли його?
Все у мене робота, пішла працювати.

Або твоя нервова система, або мебель і стіни. То такий період. Ти хоч з ним спати лягаєш на обід?
Сплю, как суслик))) просыпаюсь, только потому что он просыпается))
У мене у сина в 7 з половиню така активність,що я готова тікати з дому.😂 Скоріше б літо. Хоча в глибокому дитинстві був спокійніший. Чи то я вже забула.....
Ну, нам до 7 ещё далеко. Но я уже присматриваюсь к разным кружкам. Особенно плавание и борьба интересуют. А там время покажет.

Малій 10 і здається що вона всюди,я промовчу про порядок..Це творча дитина,їй все можна.

Малій 10 і здається що вона всюди,я промовчу про порядок..Це творча дитина,їй все можна.
:rolleyes:
В смысле, всё можно?
Ну тебе, понятно, виднее)) ты знаешь,как с ней договориться)
А чувствую, мачехой буду. Ну и у меня не девочка)))

Назад
Угорі