Воспитатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 6688
- Реакції
- 17994
- Бали
- 6930
Воспитатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ишь, какие занятыеА у відповідь - тиша![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ишь, какие занятыеА у відповідь - тиша![]()

Привет))Привіт.
Думала, задать вопрос про сковороду, но зачем о наболевшем?Привет))
Не буде у мене сковорідки. А може і на краще, менше холестеріна буду вживати.Думала, задать вопрос про сковороду, но зачем о наболевшем?
Я тоже хочу есть, сегодня, как поела в 10 утра так и всё. Тут хоть бы успевать малому готовить.Я на праці і хочу їсти.
Холестерин холестерином, а сковороду новую всё равно, хочетсяНе буде у мене сковорідки. А може і на краще, менше холестеріна буду вживати.
Як ти справляєшся?Я тоже хочу есть, сегодня, как поела в 10 утра так и всё. Тут хоть бы успевать малому готовить.
Хотя, вру, доела после него оладушки с яблока и груши (гадость ужасная, но ему нравится)
Ну как...самой тяжело. Но, что поделать.Як ти справляєшся?
Скільки малому?
Думаю в тебе весело, він уже ходить і все стягує до чого дістане?Ну как...самой тяжело. Но, что поделать.
Малому уже 1.3))) мужичок![]()
Я уже выть готова от его активности)))Думаю в тебе весело, він уже ходить і все стягує до чого дістане?
Заходила до знайомої, дівчинка старша від твого малого, їй рік і шість. Поки ми пили каву, вона все викинула з усіх тумбочок на кухні, а потім непомітно від нас вкрала терку і пішла вітальню натирати ніжку журнального столика.Я уже выть готова от его активности)))
Дома - армагеддон. Если сначала, я всё убирала за ним, то сейчас реально, плюнула на это всё. Уже только в конце дня убираю. Потому что с ума сойти можно![]()
Ото и я сейчас так. Орать смысла нет, только ребёнка напугаешь. Просто забираю с рук и всё.Заходила до знайомої, дівчинка старша від твого малого, їй рік і шість. Поки ми пили каву, вона все викинула з усіх тумбочок на кухні, а потім непомітно від нас вкрала терку і пішла вітальню натирати ніжку журнального столика.
Знайома, як удав спокійна. Тільки ходить закидує все назад.
Або твоя нервова система, або мебель і стіни. То такий період. Ти хоч з ним спати лягаєш на обід?Ото и я сейчас так. Орать смысла нет, только ребёнка напугаешь. Просто забираю с рук и всё.
У мене у сина в 7 з половиню така активність,що я готова тікати з дому.Я уже выть готова от его активности)))
Дома - армагеддон. Если сначала, я всё убирала за ним, то сейчас реально, плюнула на это всё. Уже только в конце дня убираю. Потому что с ума сойти можно![]()
А немає можливості кудись в спортивну секцію записати, щоб виганяли його?У мене у сина в 7.5 така активність,що я готова тікати з дому.Скоріше б літо. Хоча в глибокому дитинстві був спокійніший. Чи то я вже забула.....
Сплю, как суслик))) просыпаюсь, только потому что он просыпается))Або твоя нервова система, або мебель і стіни. То такий період. Ти хоч з ним спати лягаєш на обід?
Ну, нам до 7 ещё далеко. Но я уже присматриваюсь к разным кружкам. Особенно плавание и борьба интересуют. А там время покажет.У мене у сина в 7 з половиню така активність,що я готова тікати з дому.Скоріше б літо. Хоча в глибокому дитинстві був спокійніший. Чи то я вже забула.....
Малій 10 і здається що вона всюди,я промовчу про порядок..Це творча дитина,їй все можна.У мене у сина в 7 з половиню така активність,що я готова тікати з дому.Скоріше б літо. Хоча в глибокому дитинстві був спокійніший. Чи то я вже забула.....
Малій 10 і здається що вона всюди,я промовчу про порядок..Це творча дитина,їй все можна.