Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То ізюминка від мене, художня правкаПерцовки в рецепті не було
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То ізюминка від мене, художня правкаПерцовки в рецепті не було
ВауТо ізюминка від мене, художня правка
Злий ти і жадний.Добре. З тебе буряк, бульба, морква, капуста, м'ясо, сметана, сало, часник, перцовка і приготування. Тарілка з мене
Я? З яких таких пір?Злий ти і жадний.
А хтось наважився викласти свої ццІ цц ,теж проспав.
Аби ж то свої. Відра з гуглаА хтось наважився викласти свої цц
Все як завжди ,а я вже подумав що проспав щось цікавеАби ж то свої. Відра з гугла
ну ти наївний. У них і борщ з інтернетаВсе як завжди ,а я вже подумав що проспав щось цікаве
То цицьок вже не требаДобре. З тебе буряк, бульба, морква, капуста, м'ясо, сметана, сало, часник, перцовка і приготування. Тарілка з мене
Повернись назад на три чи чотири сторінки,не лінуйся...А хтось наважився викласти свої цц
Та ,як би то було справжнєПовернись назад на три чи чотири сторінки,не лінуйся...
У них снігу взимку не випросишТо цицьок вже не треба![]()
Справжне не там шукаєш. Форум іншої тематики ..Та ,як би то було справжнє
Да, не нужно.Это классный сервер. Если тебе понравилась картинка на сайте, ты просто добавляешь себе ее в профиль. Тут можно найти кучу классных картинок, модных трендов, даже рецепты борща есть)) Часто использую эту платформу в качестве референсов. Короче зарегистрируйся и сама увидишь.Jusy ,тобто зображення не потрібно зберігати в телефоні?
Це нормально. Хоч в чомусь стабільніУ них снігу взимку не випросиш
А просив?У них снігу взимку не випросиш
Для твоєї роботи можливо, а так нічого цікавогоДа, не нужно.Это классный сервер. Если тебе понравилась картинка на сайте, ты просто добавляешь себе ее в профиль. Тут можно найти кучу классных картинок, модных трендов, даже рецепты борща есть)) Часто использую эту платформу в качестве референсов. Короче зарегистрируйся и сама увидишь.
А даси?А просив?
ДякуюДа, не нужно.Это классный сервер. Если тебе понравилась картинка на сайте, ты просто добавляешь себе ее в профиль. Тут можно найти кучу классных картинок, модных трендов, даже рецепты борща есть)) Часто использую эту платформу в качестве референсов. Короче зарегистрируйся и сама увидишь.
Снігу,чи що?А даси?