Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
АгаСнігу,чи що?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
АгаСнігу,чи що?
Так зимы бесснежные. Praskoviia дай ему один пакетик вчерашнего искусственного снега))У них снігу взимку не випросиш
До речі : фігня цей твій пінтрест. Борщ без фасолі шо сало без хліба.Лови))
![]()

І грибів, бажано білих.До речі : фігня цей твій пінтрест. Борщ без фасолі шо сало без хліба.
От вже ця молодь![]()
Білі гриби можно хоч з чаєм. І торомІ грибів, бажано білих.

І після цього я збоченецьБілі гриби можно хоч з чаєм. І тором![]()
![]()
![]()
Вчора трохи випало снігу,вже розтанув. Наступного разу
До речі щойно пообідав саме юшкою з білих грибів і козариківІ грибів, бажано білих.
Не разбрасывайся снегом, тебе ещё таксиста ловить))Вчора трохи випало снігу,вже розтанув. Наступного разу![]()
Можна і більше,а то для невідомого таксиста гору снігу,а для Гато пакетик.....Так зимы бесснежные. Praskoviia дай ему один пакетик вчерашнего искусственного снега))
Что такое козарики?)До речі щойно пообідав саме юшкою з білих грибів і козариків
Тепер хочу баноша з грибами![]()
На вашем языке подосиновики и подберёзовикиЧто такое козарики?)
Банош і бограч,побувавши на Закарпатті,стали улюбленими стравами.До речі щойно пообідав саме юшкою з білих грибів і козариків
Тепер хочу баноша з грибами![]()
Поняла какие-то грибы)) Из грибов знаю только шампиньоны ))На вашем языке подосиновики и подберёзовики
Типу влітку?Вчора трохи випало снігу,вже розтанув. Наступного разу![]()
А ще боб левеш та йовкої. Жаль,що мало була,не все спробувала.Банош і бограч,побувавши на Закарпатті,стали улюбленими стравами.
Хто його знає коли той сніг у нас випаде. Виставлю фотку...Типу влітку?
Тепер хочу бограча... щоб великий шмат мнєска був і перець з картоплею теж великими... крч Гато нині наробив ділов своїми щамиБанош і бограч,побувавши на Закарпатті,стали улюбленими стравами.

ПечериціПоняла какие-то грибы)) Из грибов знаю только шампиньоны ))
[POSTS=1000]Я коли жив на Прикарпатті то якийсь період мінімум двічі на тиждень їздив в обідню перерву з роботи саме на бограч... і не надоїдав зовсім. Смачно![/POSTS]Дід ,я готувала декілька разів. Смакота і легше,ніж борщ. Все в одній кастрюлі