Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А джина?Нет, не надо))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А джина?Нет, не надо))
Тоже не надо))А джина?
Якась ти нудна сталаТоже не надо))
Бывает))Якась ти нудна стала
Прислухайся до поради ДідаБывает))
Он тебе предложил лупануть,а не мне))Прислухайся до поради Діда![]()
Нема у тебе духа авантюризмаОн тебе предложил лупануть,а не мне))
Я себе и такая нравлюсь, не пьющая)) А кому не нравится, это не мои проблемы))
Старий я став для такої фігніЛупани з горла і стане цікавіша![]()
![]()
КакаяЯ себе и такая нравлюсь

Лінивий а не старийСтарий я став для такої фігні
І тебе на фото потягло?Какаями ж не бачим
![]()
Можно і відеоІ тебе на фото потягло?
Ну так скинь видео с собой)) Только прикольное сбрасывай, чтобы было весело и не нудно))І всі притихли)))
Тобі вже можна вести курси підвищення кваліфікації для працівників УкрзалізниціНу так скинь видео с собой)) Только прикольное сбрасывай, чтобы было весело и не нудно))
Тебе тоже))Тобі вже можна вести курси підвищення кваліфікації для працівників Укрзалізниці
Мій писок тут вже всі бачили, а от ти і Praskoviia шифруєтесьТебе тоже))
Ну так скинь видео с собой)) Только прикольное сбрасывай, чтобы было весело и не нудно))
Колись давно,як тількі я прийшла на форум, хтось придумав поставити на аватарку справжні фото і ім'я. Я тоді не наважилась.Мій писок тут вже всі бачили, а от ти і Praskoviia шифруєтесь
Укрзалізниця? ЗнайомоТобі вже можна вести курси підвищення кваліфікації для працівників Укрзалізниці
А разве только мы с Praskoviia шифруемся, на форуме 28 тыс участников, из них пысок мы видели только твой))Мій писок тут вже всі бачили, а от ти і Praskoviia шифруєтесь