Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Я шукав ,у мене не получилось а важко допомогти
По-перше, тем рекомендованих для прочитання новачкам, є декілька і яку саме ти хочеш рекомендувати я поняття не маю.
По-друге, прикольно так получається - залетів, наговорив, а розгрібати будуть "старші". Це я не як докір, а щоб ти вчився
сам за себе і відповідати, а не "перекидати стрілки"
І по-третє мене ніхто це не просив робити, в тому числі і ти.
А те що ти нєбрєжно і вальяжно написав "краще закинь"... ну це таке, не тоб вирішувати що для мене краще і що мені робити, домовились?
Я все сказав.

По-перше, тем рекомендованих для прочитання новачкам, є декілька і яку саме ти хочеш рекомендувати я поняття не маю.
По-друге, прикольно так получається - залетів, наговорив, а розгрібати будуть "старші". Це я не як докір, а щоб ти вчився
сам за себе і відповідати, а не "перекидати стрілки"
І по-третє мене ніхто це не просив робити, в тому числі і ти.
А те що ти нєбрєжно і вальяжно написав "краще закинь"... ну це таке, не тоб вирішувати що для мене краще і що мені робити, домовились?
Я все сказав.
Вибачте ,що я так з Вами повівся і так спілкувався ,якщо Ваша ласка то будьласка закиньте тему ,якщо Вам не важко ,приношу свої щирі вибачення

Вибачте ,що я так з Вами повівся і так спілкувався ,якщо Ваша ласка то будьласка закиньте тему ,якщо Вам не важко ,приношу свої щирі вибачення
Мля,та коли вже у тебе зуби виростуть?

:facepalm:

Візьми образся і надуйся :hang2:

Та хоч би і до мене.
1697054249942.png

:sarcastic: :sarcastic:

Назад
Угорі