Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Який ти добрий..)Мабуть даи,та пофіг хай сам гребе
Я шукав ,у мене не получилось а важко допомогтиЯких саме?
На рахунок пошуку в нас однакові абсолютно інструменти
Ну ,всіж такого мене хочутьЯкий ти добрий..)
По-перше, тем рекомендованих для прочитання новачкам, є декілька і яку саме ти хочеш рекомендувати я поняття не маю.Я шукав ,у мене не получилось а важко допомогти
Вибачте ,що я так з Вами повівся і так спілкувався ,якщо Ваша ласка то будьласка закиньте тему ,якщо Вам не важко ,приношу свої щирі вибаченняПо-перше, тем рекомендованих для прочитання новачкам, є декілька і яку саме ти хочеш рекомендувати я поняття не маю.
По-друге, прикольно так получається - залетів, наговорив, а розгрібати будуть "старші". Це я не як докір, а щоб ти вчився
сам за себе і відповідати, а не "перекидати стрілки"
І по-третє мене ніхто це не просив робити, в тому числі і ти.
А те що ти нєбрєжно і вальяжно написав "краще закинь"... ну це таке, не тоб вирішувати що для мене краще і що мені робити, домовились?
Я все сказав.
Мля,та коли вже у тебе зуби виростуть?Вибачте ,що я так з Вами повівся і так спілкувався ,якщо Ваша ласка то будьласка закиньте тему ,якщо Вам не важко ,приношу свої щирі вибачення
Вибачте ,що я так з Вами повівся і так спілкувався ,якщо Ваша ласка то будьласка закиньте тему ,якщо Вам не важко ,приношу свої щирі вибачення

До кого зуби ,до тебе ,чи до діда ,чого ми тут зібралисяМля,та коли вже у тебе зуби виростуть?
Та хоч би і до мене.До кого зуби ,до тебе ,чи до діда ,чого ми тут зібралися
Ти мені не вогогТа хоч би і до мене.
Ти мені теж але вибачатись на кожному кроці то перебір.Ти мені не вогог
А ти і досі мені сніговичка згадуєш)
Що за сніговик?А ти і досі мені сніговичка згадуєш)