Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Я так розумію, що на пенсії ти плануєш розводити крис. Вони дуже охочі до спарювання. І якщо ти візьмеш пару, то через рік буде зоомагазин з крисами.
Це для італійця чудовий бізнесплан

Житлова площа не дозволяє тримати ні одних ні других

Ото не треба ні ...
Ой, ты ещё самый первым на свою свадьбу нас будешь звать)) Главное не трезвей, чтобы Таньки не сбежали))

Не треба воно мені
Тони я такое тоже говорила. Нас было три подружки. Они мечтали замуж выйти, деток нарожать и т.д. А я кричала да нафиг оно мне надо. Обсуждали, что я буду у них дружкой, так как они первые выйдут замуж. А вышло всё наоборот))

Я передумав ,після того як ти мені відмовив з рушниками
Я не відмовляв, не відмазуйся
Тони я такое тоже говорила. Нас было три подружки. Они мечтали замуж выйти, деток нарожать и т.д. А я кричала да нафиг оно мне надо. Обсуждали, что я буду у них дружкой, так как они первые выйдут замуж. А вышло всё наоборот))
"Жіноча солідарність"

Я не відмовляв, не відмазуйся

"Жіноча солідарність"
Да ну её эту женскую солидарность))
так все починалося - мушки ,мишки ,криски ...
Прикольно у тебя начинаются любовные отношения. А можно подробней про крысок?)

Один чоловік сидів вдома, є що випити, але немає з ким і причини для випивки немає. Тоді він ловить таракана, прив'язує до ноги нитку. Відпустить нитку, таракан побіг. Тост - вип'ємо за від'їзд. Притягнув таракана до себе - вип'ємо за приїзд.
Користуйтесь і не дякуйте.
Не думав що ти така ... у віці. Що пам"ятаєш цей дєдовський прикол :mosking:
Я так розумію, що на пенсії ти плануєш розводити крис. Вони дуже охочі до спарювання. І якщо ти візьмеш пару, то через рік буде зоомагазин з крисами.
Ага... а так тільки двойко підараsів
Злий ти.

Даже чебуреки не дотягивают до Витальки))
Без картинки коммент, наверное не совсем понятный о чем))

Назад
Угорі