Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чи захоче,щоб його підперли,навряд,хоча дивлячись яка пенсіяА може у нашого Дідуся спитати?
Неа, если бы хотела сдать, то тегнула бы другого человека)) А так помогаю вам, узнать ответ, на вопрос который вас интересует))Здаєш нас модератору?
Любишь сеkс с хохотульками?)Чому ні?
Зате не нудноЛюбишь сеkс с хохотульками?)
Смотри чтобы от хохота, у тебя не упал)) Вот веселуха будет, если это случиться))Зате не нудно
Ти чого так переймаєшся?Смотри чтобы от хохота, у тебя не упал)) Вот веселуха будет, если это случиться))
Сміх і горе... якщо коротко)Смотри чтобы от хохота, у тебя не упал)) Вот веселуха будет, если это случиться))
Теж мабуть за пательнею полюєТи чого так переймаєшся?
Сміх і гріхСміх і горе... якщо коротко)
Не треба вона їйТеж мабуть за пательнею полює
Нє, ну для когось же її продають...Не треба вона їй
Правильно, сковорідка тільки мені. Коли я чергу займала, нікого не було.Не треба вона їй
Ага)) яйца Гато на ней жарить буду)) Шучу, а то Гато ещё испугается))Теж мабуть за пательнею полює
Конечно не надо она мне, я не охочусь за сковородками, у меня другое хобби))Сміх і гріх
Не треба вона їй
Я не знаю, я там давно не была))Jusy, ти колись кидала кладовище екскаваторів... як там зараз?
З цього місця докладнішеу меня другое хобби))