Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27369
- Реакції
- 67851
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А корони?Неа, хотя коллекционировать котов, прикольная идея))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А корони?Неа, хотя коллекционировать котов, прикольная идея))
Короны буду, когда за короля замуж выйду. А пока побуду без них))А корони?
Тоді може колекція з принців і королів?Короны буду, когда за короля замуж выйду. А пока побуду без них))
О а это уже поинтересней будет))Тоді може колекція з принців і королів?
Тільки не забувай, що вони всі дивненькі і з всякими генетичними хворобами. Там якщо здоровий принц, то він від конюха, або садівника.О а это уже поинтересней будет))
Это предложение?) Во что и на что играем?)Ви в карти граєте?
Пусть справку предоставляют, что чистые)) ну и родословную, чтобы не лохануться, и з садовником не замутить))Тільки не забувай, що вони всі дивненькі і з всякими генетичними хворобами. Там якщо здоровий принц, то він від конюха, або садівника.
Ти ще й лудоманка?Это предложение?) Во что и на что играем?)
А в карты только лудоманы играют?) Ты в карты ни разу не играл, я так понимаю))Ти ще й лудоманка?
В серіалі блудлива каліфорнія дівчина колекціонувала фото піструнів...прикольная идея))
Нема в тобі духу авнтюризмаА в карты только лудоманы играют?) Ты в карты ни разу не играл, я так понимаю))
Расстрою тебя, я не лудоманка))
Это предложение?) Во что и на что играем?)
Не смотрела этот сериал)) Да нет у меня никакого хобби пошлого)) Да и хобби, это не только коллекционирования))В серіалі блудлива каліфорнія дівчина колекціонувала фото піструнів...
Можно подумать у тебя есть))Нема в тобі духу авнтюризма
Є. Інакше би мене тут не булоМожно подумать у тебя есть))
Терміново треба знайтиДа нет у меня никакого хобби пошлого))
Даремно... треба і таке мати)никакого хобби пошлого)
Жду от тебя предложений, по поводу хобби))Є. Інакше би мене тут не було
Терміново треба знайти
Тобто мій варіант з фото ти не розглядаєш?) Чи тобі треба всі варіанти?)Жду от тебя предложений, по поводу хобби))
Фотографирование и коллажирование?)Як варіант.![]()
Ты хочешь, что бы я твою пuську сфоткала а макро объектив, а потом из кусочков картину собрала)) Нет, не рассматриваю))Тобто мій варіант з фото ти не розглядаєш?) Чи тобі треба всі варіанти?)
Ти в кали вирішила податись?Фотографирование и коллажирование?)