Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Всім привіт ,потрібна підказка .Син знайшов роботу ,але там офіційне працевлаштування а він є студентом ,чи краще хай шукає де не офіційне

Всім привіт ,потрібна підказка .Син знайшов роботу ,але там офіційне працевлаштування а він є студентом ,чи краще хай шукає де не офіційне
Чим мішає оф працевлаштування студенству чи навпаки?

В нас студенти працюють. До цього працювали на 6-денній роботі.
Їх тепер на час вахти на дистанційну пускають.

Та вони і так на дистанційному
Якщо влаштовує робота, не бачу жодних траблів... і стаж плюсом як не як... може колись щось зміниться на краще в нашій країні, тож в будь-якому випадку то не завадить.

Якщо влаштовує робота, не бачу жодних траблів... і стаж плюсом як не як... може колись щось зміниться на краще в нашій країні, тож в будь-якому випадку то не завадить.
Дякую за відповідь

Краще працювати офіційно з трудовою книжкою. Ти сам бачиш, що де пропонують роботу, там хочуть щоб працівник мав стаж, мінімум три роки.
Але є один нюанс, робота немає співпадати з годинами його навчання. Там потрібно його правильно табелювати, щоб не було проблем. Що він не вчиться, а працює. Якщо це державний сектор, то люба ревізія може це питання підняти. У нас в лікарні можуть прицепитись навіть до 12 хвилин відробки. Наприклад, робочий час 7 годин 12 хвилин. Значить в часній клініці лікарь може занести дані в комп'ютер тільки після 15.12.

Я не розуміюсь в цьому питанні ,тому і запитав
Дякую всим ,я зрозумів що одне другому не мішає ,закрили обговорення
Головне не нервуйся, бо впрієш.
А серйозно - це добре коли питаєш і коли є в кого спитати.
Бо вже раніше ми всі дуже мудрі були і тепер тут опинились.

Головне не нервуйся, бо впрієш.
А серйозно - це добре коли питаєш і коли є в кого спитати.
Бо вже раніше ми всі дуже мудрі були і тепер тут опинились.
Ну і я не став вумнічати ,а знаю що в мене є ви - то краще запитаю

Назад
Угорі