Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чим мішає оф працевлаштування студенству чи навпаки?Всім привіт ,потрібна підказка .Син знайшов роботу ,але там офіційне працевлаштування а він є студентом ,чи краще хай шукає де не офіційне
Я не знаю ,того і запитую ,тобто одне другому не заважає взагаліЧим мішає оф працевлаштування студенству чи навпаки?
В нас студенти працюють. До цього працювали на 6-денній роботі.Всім привіт ,потрібна підказка .Син знайшов роботу ,але там офіційне працевлаштування а він є студентом ,чи краще хай шукає де не офіційне
Та вони і так на дистанційномуВ нас студенти працюють. До цього працювали на 6-денній роботі.
Їх тепер на час вахти на дистанційну пускають.
Якщо влаштовує робота, не бачу жодних траблів... і стаж плюсом як не як... може колись щось зміниться на краще в нашій країні, тож в будь-якому випадку то не завадить.Та вони і так на дистанційному
Дякую за відповідьЯкщо влаштовує робота, не бачу жодних траблів... і стаж плюсом як не як... може колись щось зміниться на краще в нашій країні, тож в будь-якому випадку то не завадить.
А що перешкоджає?Всім привіт ,потрібна підказка .Син знайшов роботу ,але там офіційне працевлаштування а він є студентом ,чи краще хай шукає де не офіційне
Краще працювати офіційно з трудовою книжкою. Ти сам бачиш, що де пропонують роботу, там хочуть щоб працівник мав стаж, мінімум три роки.Всім привіт ,потрібна підказка .Син знайшов роботу ,але там офіційне працевлаштування а він є студентом ,чи краще хай шукає де не офіційне
У мене двоє працюють. Все нормЧим мішає оф працевлаштування студенству чи навпаки?
Я не розуміюсь в цьому питанні ,тому і запитавА що перешкоджає?
Бідні хлопціУ мене двоє працюють. Все норм
Я уявляю ,вони скоро втечутьБідні хлопці
Головне не нервуйся, бо впрієш.Я не розуміюсь в цьому питанні ,тому і запитав
Дякую всим ,я зрозумів що одне другому не мішає ,закрили обговорення
Ну і я не став вумнічати ,а знаю що в мене є ви - то краще запитаюГоловне не нервуйся, бо впрієш.
А серйозно - це добре коли питаєш і коли є в кого спитати.
Бо вже раніше ми всі дуже мудрі були і тепер тут опинились.
Найшов в когоНу і я не став вумнічати ,а знаю що в мене є ви - то краще запитаю

ДівчатаБідні хлопці
Ох,старий збочинецьДівчата
Ти оборзіна наївся? Йди працюйОх,старий збочинець
Бідний Гато.Дівчата