Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ХзВід чого здох?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ХзВід чого здох?
Цікавіших свят нема?![]()
Всесвітній день без алкоголю
?Всесвітній день без алкоголю (World No Alcohol Day) відзначають щорічно в багатьох країнах 2 жовтня. Історія створення даного свята говорить: ще в 2008 році в Женеві, на засіданні Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, яка є органом Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), Індія внесла пропозицію про проведення Всесвітнього дня без алкоголю.
Пропозиція була зроблена доктором Анбумані Рамадосом, міністром охорони здоров'я і благополуччя сім'ї Індії в річницю від дня народження Махатми Ганді. На його думку, основною метою створення такого дня є привернення уваги до ризику зловживання алкоголем для здоров'я. Пропозиція, яка отримала на той момент підтримку всіх 11 країн Південно-Східної Азії, була прийнята асамблеєю.
Ага ,без алкоголю )))Цікавіших свят нема?
Таке ,ото придумала ))![]()
Всесвітній день без алкоголю
?Всесвітній день без алкоголю (World No Alcohol Day) відзначають щорічно в багатьох країнах 2 жовтня. Історія створення даного свята говорить: ще в 2008 році в Женеві, на засіданні Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, яка є органом Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), Індія внесла пропозицію про проведення Всесвітнього дня без алкоголю.
Пропозиція була зроблена доктором Анбумані Рамадосом, міністром охорони здоров'я і благополуччя сім'ї Індії в річницю від дня народження Махатми Ганді. На його думку, основною метою створення такого дня є привернення уваги до ризику зловживання алкоголем для здоров'я. Пропозиція, яка отримала на той момент підтримку всіх 11 країн Південно-Східної Азії, була прийнята асамблеєю.
Цікавіших свят нема?
Є повод випити ))))є
Міжнародний день лікаря
День уролога
Міжнародний день ненасильства
Міжнародний день соціального педагога
Всесвітній день гри
Всесвітній день сільськогосподарських тварин
День народження електронної пошти
Тиждень захисту тварин
Всесвітній день архітектора та архітектури
Міжнародний день житла
Всесвітній день поширення інформації про дислексію
Всесвітній день запобігання булінгу
День аудіофіла
275-й день року
До кінця року - 90 днів
Іменини: Андрій, Ганна, Борис, Василь, Георгій, Давид, Дмитро, Іван, Костянтин, Михайло, Петро, Степан, Федір, Юстина, Яків