Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG-924585286545b10dd74de3045bfa6b07-V.webp

1696236427094.webp

❌Всесвітній день без алкоголю

?Всесвітній день без алкоголю (World No Alcohol Day) відзначають щорічно в багатьох країнах 2 жовтня. Історія створення даного свята говорить: ще в 2008 році в Женеві, на засіданні Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, яка є органом Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), Індія внесла пропозицію про проведення Всесвітнього дня без алкоголю.

✅Пропозиція була зроблена доктором Анбумані Рамадосом, міністром охорони здоров'я і благополуччя сім'ї Індії в річницю від дня народження Махатми Ганді. На його думку, основною метою створення такого дня є привернення уваги до ризику зловживання алкоголем для здоров'я. Пропозиція, яка отримала на той момент підтримку всіх 11 країн Південно-Східної Азії, була прийнята асамблеєю.

1696236427094.png

?Всесвітній день без алкоголю (World No Alcohol Day) відзначають щорічно в багатьох країнах 2 жовтня. Історія створення даного свята говорить: ще в 2008 році в Женеві, на засіданні Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, яка є органом Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), Індія внесла пропозицію про проведення Всесвітнього дня без алкоголю.

✅Пропозиція була зроблена доктором Анбумані Рамадосом, міністром охорони здоров'я і благополуччя сім'ї Індії в річницю від дня народження Махатми Ганді. На його думку, основною метою створення такого дня є привернення уваги до ризику зловживання алкоголем для здоров'я. Пропозиція, яка отримала на той момент підтримку всіх 11 країн Південно-Східної Азії, була прийнята асамблеєю.
Цікавіших свят нема?

Цікавіших свят нема?
Ага ,без алкоголю )))
1696236427094.png

Таке ,ото придумала ))

є
Цікавіших свят нема?
✔️ Міжнародний день лікаря
✔️День уролога
✔️Міжнародний день ненасильства
✔️Міжнародний день соціального педагога
✔️ Всесвітній день гри
✔️Всесвітній день сільськогосподарських тварин
✔️День народження електронної пошти
✔️Тиждень захисту тварин
✔️Всесвітній день архітектора та архітектури
✔️Міжнародний день житла
✔️ Всесвітній день поширення інформації про дислексію
✔️Всесвітній день запобігання булінгу
✔️День аудіофіла
✔️275-й день року
✔️До кінця року - 90 днів
Іменини: Андрій, Ганна, Борис, Василь, Георгій, Давид, Дмитро, Іван, Костянтин, Михайло, Петро, Степан, Федір, Юстина, Яків

є

✔️ Міжнародний день лікаря
✔️День уролога
✔️Міжнародний день ненасильства
✔️Міжнародний день соціального педагога
✔️ Всесвітній день гри
✔️Всесвітній день сільськогосподарських тварин
✔️День народження електронної пошти
✔️Тиждень захисту тварин
✔️Всесвітній день архітектора та архітектури
✔️Міжнародний день житла
✔️ Всесвітній день поширення інформації про дислексію
✔️Всесвітній день запобігання булінгу
✔️День аудіофіла
✔️275-й день року
✔️До кінця року - 90 днів
Іменини: Андрій, Ганна, Борис, Василь, Георгій, Давид, Дмитро, Іван, Костянтин, Михайло, Петро, Степан, Федір, Юстина, Яків
Є повод випити ))))

Вкладення

• Screenshot_2023-10-02-12-07-49-914_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-10-02-12-07-49-914_com.android.chrome.webp
    142.6 Кб · Перегляди: 66
Назад
Угорі