Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А тобі чого не спиться ?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А тобі чого не спиться ?)
Я вже й задрімала, але дівчина одна подзвонила, розклад попросила зробити. Вона в Канаді, в неї інший часА тобі чого не спиться ?)
Ага , і заглянути в куточок ?)))))Я вже й задрімала, але дівчина одна подзвонила, розклад попросила зробити. Вона в Канаді, в неї інший час
Святе діло))Ага , і заглянути в куточок ?)))))
Наче ювелірна роботаTouni, удалил. А прикольно, конечно. Вспомнились мои годы работы ща токарным станком. Вот только не помню его модель. Помню, что большой был))
А приходилось делать в основном маленькие детали. Для водолазного оборудования.
Помню штуцера массово делали для шлангов высокого давления. А они маленькие, тоненькие... внутри отверстие 1,6 или 1,8 на всю длину, естественно, а это примерно 50 мм. Сверло постоянно уводило. Как не заточу, все равно уведет...
Ну в мене зараз еквівалент совкового 16к20 ,тільки болгарського виробника і станина 4 метри ,брали його бо є потреба виготовляти вали і мішалки ,можу за зміну два вала зробити ,а можна і дріб'язок ,і мене вставляє те що треба з отого малюнка- креслення зробити деталь ))Touni, удалил. А прикольно, конечно. Вспомнились мои годы работы ща токарным станком. Вот только не помню его модель. Помню, что большой был))
А приходилось делать в основном маленькие детали. Для водолазного оборудования.
Помню штуцера массово делали для шлангов высокого давления. А они маленькие, тоненькие... внутри отверстие 1,6 или 1,8 на всю длину, естественно, а это примерно 50 мм. Сверло постоянно уводило. Как не заточу, все равно уведет...
Фактически да.Наче ювелірна робота
Ну свердла і середні уводить )))Фактически да.
Да. Ещё и от материала зависит.Ну свердла і середні уводить )))
Хмм... якщо вали і мішалки і т.д. робляться на станку то на чому робляться станки??Ну в мене зараз еквівалент совкового 16к20 ,тільки болгарського виробника і станина 4 метри ,брали його бо є потреба виготовляти вали і мішалки ,можу за зміну два вала зробити ,а можна і дріб'язок ,і мене вставляє те що треба з отого малюнка- креслення зробити деталь ))
Зубилом и камнемХмм... якщо вали і мішалки і т.д. робляться на станку то на чому робляться станки??
Основний матеріал з яким працюємо це харчова нержавійка її два види і пластики ,полієтілен ,фторопласт ,капролон ,чорного не маєДа. Ещё и от материала зависит.
В данном случае использовали ЛС-59. Сыпучая такая. Вот её я любил обрабатывать. А тягучую латунь, как и алюминий, терпеть не мог
Станками )))Хмм... якщо вали і мішалки і т.д. робляться на станку то на чому робляться станки??
12х18н10т?Основний матеріал з яким працюємо це харчова нержавійка її два види і пластики ,полієтілен ,фторопласт ,капролон ,чорного не має
Зубилом и камнем
Версії не сходяться...Станками )))
Одна другую дополняетВерсії не сходяться...
Там же зараз стандарти поміняли AISI 304,і міняється маркировка в залежності для якої среди вона ,противна 312- для кислот12х18н10т?
Матерь божия...Там же зараз стандарти поміняли AISI 304,і міняється маркировка в залежності для якої среди вона ,противна 312- для кислот
Ну а що ,харчове обл.)Матерь божия...
А і вже давненько використовуємо різці для чпу станків ! ВК ,тешки лежать без потреби ,прикольно тільки пластини міняй у однієї пластини може бути до 4 ріжучих кромок ,обертів і сож ,до наждака по мінімуму ))Матерь божия...