Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Touni, удалил. А прикольно, конечно. Вспомнились мои годы работы ща токарным станком. Вот только не помню его модель. Помню, что большой был))
А приходилось делать в основном маленькие детали. Для водолазного оборудования.
Помню штуцера массово делали для шлангов высокого давления. А они маленькие, тоненькие... внутри отверстие 1,6 или 1,8 на всю длину, естественно, а это примерно 50 мм. Сверло постоянно уводило. Как не заточу, все равно уведет...

Ага , і заглянути в куточок ?)))))
Святе діло))
Touni, удалил. А прикольно, конечно. Вспомнились мои годы работы ща токарным станком. Вот только не помню его модель. Помню, что большой был))
Помню штуцера массово делали для шлангов высокого давления. А они маленькие, тоненькие... внутри отверстие 1,6 или 1,8 на всю длину, естественно, а это примерно 50 мм. Сверло постоянно уводило. Как не заточу, все равно уведет...
Наче ювелірна робота

Ну в мене зараз еквівалент совкового 16к20 ,тільки болгарського виробника і станина 4 метри ,брали його бо є потреба виготовляти вали і мішалки ,можу за зміну два вала зробити ,а можна і дріб'язок ,і мене вставляє те що треба з отого малюнка- креслення зробити деталь ))

Ну свердла і середні уводить )))
Да. Ещё и от материала зависит.
В данном случае использовали ЛС-59. Сыпучая такая. Вот её я любил обрабатывать. А тягучую латунь, как и алюминий, терпеть не мог

Ну в мене зараз еквівалент совкового 16к20 ,тільки болгарського виробника і станина 4 метри ,брали його бо є потреба виготовляти вали і мішалки ,можу за зміну два вала зробити ,а можна і дріб'язок ,і мене вставляє те що треба з отого малюнка- креслення зробити деталь ))
Хмм... якщо вали і мішалки і т.д. робляться на станку то на чому робляться станки??

Да. Ещё и от материала зависит.
В данном случае использовали ЛС-59. Сыпучая такая. Вот её я любил обрабатывать. А тягучую латунь, как и алюминий, терпеть не мог
Основний матеріал з яким працюємо це харчова нержавійка її два види і пластики ,полієтілен ,фторопласт ,капролон ,чорного не має

Touni, вспомнил. Л63. Ух, я ее ненавидел

Ну а що ,харчове обл.)
А і вже давненько використовуємо різці для чпу станків ! ВК ,тешки лежать без потреби ,прикольно тільки пластини міняй у однієї пластини може бути до 4 ріжучих кромок ,обертів і сож ,до наждака по мінімуму ))

Останнє редагування:
Назад
Угорі