Mone
Форумчанин
- Дописи
- 373
- Реакції
- 334
- Бали
- 443
Mone не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я аж прочитала з одеським акцентом))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я аж прочитала з одеським акцентом))
Це порода свиней ?Мангалиця. Вкусняшка.
Переглянути вкладення 132658
МабутьЦе порода свиней ?
Ніколи не любив гусей ,завжди тримав качок )Мабуть
Є анекдот
Що то за гуси,жруть,наче свині,ще й гавкають як собаки
А я гусей в дитинстві пасла,і корови пасла з дідом. Неймовірні спогади ,до сліз?Ніколи не любив гусей ,завжди тримав качок )
Гусей мабуть раз і більше не ходив ,а корови такА я гусей в дитинстві пасла,і корови пасла з дідом. Неймовірні спогади ,до сліз?
Так, вони на вільному випасі і їдять жолуді, сало дуже смачне.Це порода свиней ?
Дійсно до сліз,тому що нема вже діда,якого любила більше всіх на світі і він мене. От знов розплакалась. Я навіть на могилу не їду,боюсь,що накриє.... Не можу переступити поріг тієї хати де виросла...А я гусей в дитинстві пасла,і корови пасла з дідом. Неймовірні спогади ,до сліз?
?корови так
Пас в дитинстві ))
А зараз?Пас в дитинстві ))
?в дитинстві ))
Молочка домашнього захотілось під оселедець з медом?А зараз?
Ніколи того не робила.. Найближчі родичі в селі за 600 км...А я гусей в дитинстві пасла,і корови пасла з дідом. Неймовірні спогади ,до сліз?
Медик і є медикМолочка домашнього захотілось під оселедець з медом?
Ніколи не пізно спробуватиНіколи того не робила.. Найближчі родичі в селі за 600 км...
Дякую.. Але я пас))Медик і є медик
Ніколи не пізно спробувати
Це ж романтичноДякую.. Але я пас))
Спогади про рідних,яких нема,а корови пасти я ні ні,не хочу,ні гусей,ні качок,ні котів,є собачка,правда,так прикраса для двору.Ніколи того не робила.. Найближчі родичі в селі за 600 км...
Що зараз ?А зараз?