Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Суд визнав це основним фактором?То моя беушна таке їла і заїдала бананами
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Суд визнав це основним фактором?То моя беушна таке їла і заїдала бананами
Коли обоє небайдужі до сала,то в цьому щось є. Я маю на увазі,коли люблять йогоАга. При тому сало їй смерділо
Коли зустрічаються, то дівчата їдять тільки листики салату і то не кожний вечір.Коли обоє небайдужі до сала,то в цьому щось є. Я маю на увазі,коли люблять його
То не довго тривало,забулосьСуд визнав це основним фактором?
А скільки ви разом прожили?То не довго тривало,забулось
Ти мультик про Дюймовочку пам'ятаєш? Півзернятка і півзернятка...Коли зустрічаються, то дівчата їдять тільки листики салату і то не кожний вечір.
А потім і 100 пельменів мало.
Дофіга,як на мене. 6 роківА скільки ви разом прожили?
Ще не бачив гіпопотама який би осилив тазік пельменівКоли зустрічаються, то дівчата їдять тільки листики салату і то не кожний вечір.
А потім і 100 пельменів мало.
СлабакДофіга,як на мене. 6 років

Можна їсти і жменями ,но не поціновувач сушіТи просто паличками не вмієш їсти.
Я знаю таку дівчину, в неї мабуть глисти.Ще не бачив гіпопотама який би осилив тазік пельменів![]()
Тануна... там не глисти а анаконди по ходуЯ знаю таку дівчину, в неї мабуть глисти.
І шостий розмір.Тануна... там не глисти а анаконди по ходу
Не винен я,вона сама втеклаСлабак![]()
Ноги?І шостий розмір.
Ще для повного напиши шо зріст 150 а нога 42І шостий розмір.
Сказать им, что, например, престижная итальянская приправа орегано - это всего лишь душица, которую их бабушка заваривала им в детстве от кашля - удавятся от ужаса бытия и несовершенства мира.І шостий розмір.
все шо треба знати про сушіборщ с ломтем домашнего хлеба, чесноком и куском сала в четыре пальца толщиной.
Тепер не знаю, як там той шостий, після годування двох дітей, але колись це було шикарно, при зрості 175 см.Ще для повного напиши шо зріст 150 а нога 42