Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Він обідився по ходу що я їдло на підвіконник кладу ))
І правильно робиш, не вчи їжака кошачий корм їсти, вони жиріють і стають ліниві. Підгодовувати можна тільки навесні коли вони від сплячки просинаються.

І правильно робиш, не вчи їжака кошачий корм їсти, вони жиріють і стають ліниві. Підгодовувати можна тільки навесні коли вони від сплячки просинаються.
Мені здається воно і взимку не спить.
І жеруть все підряд... як в нас був старий кіт, він їв і кістки від курки. Деколи випендрювався і нехтів... а на ранок нема і все під чисту.
Потім побачив вночі виходячи на перекур, що їжак херачить. Пилорама всеядна.

Мені здається воно і взимку не спить.
І жеруть все підряд... як в нас був старий кіт, він їв і кістки від курки. Деколи випендрювався і нехтів... а на ранок нема і все під чисту.
Потім побачив вночі виходячи на перекур, що їжак херачить. Пилорама всеядна.
Їжаки хижаки, вони тільки в мультиках яблука і гриби їдять. Трощать вони і жуків, і жаб, і мишей. І де живе їжак, змія жити не буде.
А кошача їжа, то як шведський стіл, в Ізраїлі спеціально кошачі кормушки піднімають на сходи, щоб їжаки не їли кошачий корм. Бо на стільки зажиріли, що не можуть в клубок згорнутись.

Щойно злива пройшла шо ппц.
Хтось хоче вихідні в гаражі провести?
Та ні... вона в мене красіва :mosking: :mosking:
Про всяк треба ввечері ковдру і подушку занести :sarcastic:
То ж їжак зійшов з дому. Чи я щось не так зрозумів?
Так ось воно що ... зміяоказалась сильніша :sarcastic:

Та ні... вона в мене красіва :mosking: :mosking:
1693562859105.webp

Ти дивись, твоїх равликів можна дістати з морозилки і протримати в теплі 48 годин, а потім повторно заморозити. Будеш мати гарний відпуск з білим грецьким другом.
Чи ти не їдеш до Діда відпустку?

А чьоо без шипіння отак :beee:
Із под тішка
FB_IMG_1693506340359.webp

Ти дивись, твоїх равликів можна дістати з морозилки і протримати в теплі 48 годин, а потім повторно заморозити. Будеш мати гарний відпуск з білим грецьким другом.
Якісь нові рецепти?

Назад
Угорі