Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
БдюА чому під вишенькою? Сховища немає, чи ти мусиш курити?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
БдюА чому під вишенькою? Сховища немає, чи ти мусиш курити?
???В мене звичайний ранок. З четвертої години мені роблять масаж два бегемота. Один хоче їсти, другий гратись. Сплю дальше. Один бегемот вилизує мені лікті, інший дряпає кігтями випираючу філейну частину мого тіла. Сплю дальше. В коридорі якийсь мастодонт закопує в опилки рештки своєї життєдіяльності, таке враження, що це Фреді Крюгер.
Встаю годую стадо, прибираю лотки і переставлю будильник на пізніше і дальше сплю.
Потім було продовження, але це звичайний ранок.

Та у вас вчора я бачив що цілий день практично пт за птКсенія, в подібній ситуації протримався до шостої. Всіх нагодував і на роботу попхався. До 9 була тривога, сидів під вишенькою, викурив півпачки сигарет. Зараз знов скурвлена тривога, а я ще третю каву не допив. Життя бентежне
Ну так. В приміщенні це робити підло.
Вже зо три тижні так. За вчора 9 тривог тривали 9 годин 40 хвилин. Максимум був 13 тривог, 20 годинТа у вас вчора я бачив що цілий день практично пт за пт
В приміщені для того є спеціально навчена людинаНу так. В приміщенні це робити підло.
Просто так реклама не вискакуєВ мене реклама вискочила.
![]()
Я не знаю, що там смачного, але в мене психологічний бар'єр з'їсти равлика, вони такі прикольні. Ти здається по Азіїї подорожував, там нахапався дивних смакових звичок.Просто так реклама не вискакує
Я був тільки в Узбекистані. Буддійська Азія то наступна мета. До равликів я в європах пристрастивсяЯ не знаю, що там смачного, але в мене психологічний бар'єр з'їсти равлика, вони такі прикольні. Ти здається по Азіїї подорожував, там нахапався дивних смакових звичок.
Те саме що в креветці наприклад чи фуагра. На смак. Комусь заходить, а хтось Дід.Я не знаю, що там смачного
Пфф))але в мене психологічний бар'єр з'їсти равлика, вони такі прикольні.
Головне абись не з Тайланду.Ти здається по Азіїї подорожував, там нахапався дивних смакових звичок.
Як любу сільську дитину мене готували до того, що свині, кури, гуси, качки вирощують на м'ясо. Жалко звичайно.Малі свинки теж кумедні але ж свинину їси?
Смачного.Ластівчині гнізда, яйця з зародками, тарганів смажених,...
То не про наїстись, то про смакуватиЯк любу сільську дитину мене готували до того, що свині, кури, гуси, качки вирощують на м'ясо. Жалко звичайно.
Але равлики? Що там того м'яса? Малесенький шкварок.
Тайська кухня вважається однією з найсмачніших)))Смачного.
Я таке не їм.
Нехай смакують тарганів, ті хто вважає їх смачними.То не про наїстись, то про смакувати
Тайська кухня вважається однією з найсмачніших)))
Французька кухня теж фігня?Нехай смакують тарганів, ті хто вважає їх смачними.
І скорпіонів і щурів.
Не дай Бог так зголодніти.
Хтось писав, що французька кухня, це їда бідняків, просто розкручена рекламою. Люди від голоду йшли на берег моря, або річки і збирали що валялось, квакало, або не могло воду повернутись. Ті же каштани, це їжа бідняків. Я не кажу, що каштани не смачні, але це просто, як насіння у нас.Французька кухня теж фігня?
Бінго. Вся азійська кухня така ж. Ще в 50-х роках не всі китайці могли собі дозволити рис, а курка вважалась за розкішХтось писав, що французька кухня, це їда бідняків, просто розкручена рекламою. Люди від голоду йшли на берег моря, або річки і збирали що валялось, квакало, або не могло воду повернутись. Ті же каштани, це їжа бідняків. Я не кажу, що каштани не смачні, але це просто, як насіння у нас.
Ти їжака вже відгодував?Смачного млять
![]()
Лікуй кукуху гурманТайська кухня вважається однією з найсмачніших)))
РигняФранцузька кухня теж фігня?
Добре, умовив. Їжак твійЛікуй кукуху гурман![]()