Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

В мене звичайний ранок. З четвертої години мені роблять масаж два бегемота. Один хоче їсти, другий гратись. Сплю дальше. Один бегемот вилизує мені лікті, інший дряпає кігтями випираючу філейну частину мого тіла. Сплю дальше. В коридорі якийсь мастодонт закопує в опилки рештки своєї життєдіяльності, таке враження, що це Фреді Крюгер.
Встаю годую стадо, прибираю лотки і переставлю будильник на пізніше і дальше сплю.
Потім було продовження, але це звичайний ранок.
???

Тепер ясно чого ти така завжди пазітіффна :hahah::mosking:
Ксенія, в подібній ситуації протримався до шостої. Всіх нагодував і на роботу попхався. До 9 була тривога, сидів під вишенькою, викурив півпачки сигарет. Зараз знов скурвлена тривога, а я ще третю каву не допив. Життя бентежне
Та у вас вчора я бачив що цілий день практично пт за пт
Ну так. В приміщенні це робити підло.

Та у вас вчора я бачив що цілий день практично пт за пт
Вже зо три тижні так. За вчора 9 тривог тривали 9 годин 40 хвилин. Максимум був 13 тривог, 20 годин
Ну так. В приміщенні це робити підло.
В приміщені для того є спеціально навчена людина

В мене реклама вискочила.
IMG_20230901_101113.webp

Просто так реклама не вискакує
Я не знаю, що там смачного, але в мене психологічний бар'єр з'їсти равлика, вони такі прикольні. Ти здається по Азіїї подорожував, там нахапався дивних смакових звичок.

Я не знаю, що там смачного, але в мене психологічний бар'єр з'їсти равлика, вони такі прикольні. Ти здається по Азіїї подорожував, там нахапався дивних смакових звичок.
Я був тільки в Узбекистані. Буддійська Азія то наступна мета. До равликів я в європах пристрастився
Малі свинки теж кумедні але ж свинину їси?

Я не знаю, що там смачного
Те саме що в креветці наприклад чи фуагра. На смак. Комусь заходить, а хтось Дід.
але в мене психологічний бар'єр з'їсти равлика, вони такі прикольні.
Пфф))
А курка чи свинка з коровою то не прикольні?
Чи рибка?
Ти здається по Азіїї подорожував, там нахапався дивних смакових звичок.
Головне абись не з Тайланду.

Малі свинки теж кумедні але ж свинину їси?
Як любу сільську дитину мене готували до того, що свині, кури, гуси, качки вирощують на м'ясо. Жалко звичайно.
Але равлики? Що там того м'яса? Малесенький шкварок.
Ластівчині гнізда, яйця з зародками, тарганів смажених,...
Смачного.
Я таке не їм.

Як любу сільську дитину мене готували до того, що свині, кури, гуси, качки вирощують на м'ясо. Жалко звичайно.
Але равлики? Що там того м'яса? Малесенький шкварок.
То не про наїстись, то про смакувати
Смачного.
Я таке не їм.
Тайська кухня вважається однією з найсмачніших)))

То не про наїстись, то про смакувати

Тайська кухня вважається однією з найсмачніших)))
Нехай смакують тарганів, ті хто вважає їх смачними.
І скорпіонів і щурів.
Не дай Бог так зголодніти.

Французька кухня теж фігня?
Хтось писав, що французька кухня, це їда бідняків, просто розкручена рекламою. Люди від голоду йшли на берег моря, або річки і збирали що валялось, квакало, або не могло воду повернутись. Ті же каштани, це їжа бідняків. Я не кажу, що каштани не смачні, але це просто, як насіння у нас.

Хтось писав, що французька кухня, це їда бідняків, просто розкручена рекламою. Люди від голоду йшли на берег моря, або річки і збирали що валялось, квакало, або не могло воду повернутись. Ті же каштани, це їжа бідняків. Я не кажу, що каштани не смачні, але це просто, як насіння у нас.
Бінго. Вся азійська кухня така ж. Ще в 50-х роках не всі китайці могли собі дозволити рис, а курка вважалась за розкіш

Назад
Угорі