Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну помоєму то вже заборонене музло ,це ще ми так сприймаємо ,бо він нас тоді заїпав ))))
Мені поx. Я особисто нікого не агітую але і не буксую з цього приводу. То є музика мого дитинства і юності, тож для мене вона "вне политики".Ну помоєму то вже заборонене музло ,це ще ми так сприймаємо ,бо він нас тоді заїпав ))))
Та он значительно раньше всех зае6@/\
Ровно 30))Та он значительно раньше всех зае6@/\
На моей памяти уже лет 20)))
А музыка моей шальной юности: сектор Газа, гражданская оборона, Д'ркин, Башлачёв, Дягилева, КиШ, Чиж, Захар Май и т.д.Мені поx. Я особисто нікого не агітую але і не буксую з цього приводу. То є музика мого дитинства і юності, тож для мене вона "вне политики".
О, блин. Она впервые была спета в 1993 году. Да, 30 лет. Обалдеть, как время летит...Ровно 30))
Гроб и сектор то без базара))А музыка моей шальной юности: сектор Газа, гражданская оборона, Д'ркин, Башлачёв, Дягилева, КиШ, Чиж, Захар Май и т.д.

Хорошее дело.мы с друганом Костиком ( кстати чистокровный харьковчанин))) тискаем девочек на дискаче на базе отдыха![]()
![]()
До 90 ніби слухати можна.Ну помоєму то вже заборонене музло ,це ще ми так сприймаємо ,бо він нас тоді заїпав ))))
Слушать можно все, что угодно. Но не на публике.До 90 ніби слухати можна.
В курсах))Кстати, в бобике нихрена неудобно.
Видишь, как мне повезло.В курсах))
Не один раз катался в "воронке"))
Но всегда подвозили к участку, напихивали тумаков и тпускали.
Ток мне в отличии от тебя ишо домой было пистячить пешком с полчасика)
Я і зараз слухаю КиШ ,Сектор ,Оборону ,Цоя ,то юність ,так як вище написали ми на цій муз .,виросли - чудили ( є що вспомнить ,та не має дітям розповісти )До 90 ніби слухати можна.

Периодами накатывает, включаю в Ютубе плейлисты с этими исполнителями.Я і зараз слухаю КиШ ,Сектор ,Оборону ,Цоя ,то юність ,так як вище написали ми на цій муз .,виросли - чудили ( є що вспомнить ,та не має дітям розповісти )![]()
Сколько уже сыну лет?Периодами накатывает, включаю в Ютубе плейлисты с этими исполнителями.
Мне последний альбом ГО понравился. Он как-то тяжелее всех предыдущих был. Да и остальные альбомы нравятся. Летов вообще интересный персонаж. Помню, как он в Харьков приезжал. Я хотел пойти на концерт, но народу тьма была. И мы решили просто побухать))))))
Сектор тоже был в Харькове, но как-то не особо это афишировалось, поэтому я и не знал. А вот на концерты Захара Мая я ходил. Он с Чижом начинал в свое время в одной группе.
И шо ты думаешь... Теперь мой малой слушает сектор. Его мама конечно возмущается... Гены, кароч)))
8Сколько уже сыну лет?
В мене дітвора слухає своє музло ,но я туди не лізу бо до таких тем ставлюсь лояльно ,а колись сіли з старшим побалакати просто щось зацепилися ,про районний центр - він туди до дівчини їзде ,а я : знаєш отам ,а отам ходив ,а якщо підти туди то можна вийти там то ,в нього очі квадратні : а звідкіля ти знаєш - знаю ! Бо теж був молодим ,чудив ))))Периодами накатывает, включаю в Ютубе плейлисты с этими исполнителями.
Мне последний альбом ГО понравился. Он как-то тяжелее всех предыдущих был. Да и остальные альбомы нравятся. Летов вообще интересный персонаж. Помню, как он в Харьков приезжал. Я хотел пойти на концерт, но народу тьма была. И мы решили просто побухать))))))
Сектор тоже был в Харькове, но как-то не особо это афишировалось, поэтому я и не знал. А вот на концерты Захара Мая я ходил. Он с Чижом начинал в свое время в одной группе.
И шо ты думаешь... Теперь мой малой слушает сектор. Его мама конечно возмущается... Гены, кароч)))
Не слухаю,видалила весь російськомовний плейлист.Я і зараз слухаю КиШ ,Сектор ,Оборону ,Цоя ,то юність ,так як вище написали ми на цій муз .,виросли - чудили ( є що вспомнить ,та не має дітям розповісти )![]()
Ну ,сучасного і я не слухаю ,а якби те що слухаю то було ...їх більшої половини в живих давно не має ...Не слухаю,видалила весь російськомовний плейлист.
Не слухаю,видалила весь російськомовний плейлист.