Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Магьош
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Магьош
Свят свят святДумаєш викладе фото?
Великим ракурсом волосся в носі?

Не хочу я на чужі дупи дивитись, на роботі надивилась. Висилай всім любителям чужих дуп, фото в особисті.
Дякую,не треба..)Токар ,якби жив в часному будинку то тримав би качок ,були : муларди ,пекінська - сама бомбезна порода ,і ті що літають - забув ,індикачку тримав )))
Не покажу )))
Ти качку по пекінські не любиш?Дякую,не треба..)
Я про волосся..Або його відсутність..)Ти качку по пекінські не любиш?
Ну і добре порішили !))))Я про волосся..Або його відсутність..)
Я ніколи не пробувала качку по пекінськи.Ти качку по пекінські не любиш?
Я про волосся..Або його відсутність..)
Не видаляй, може тобі колектори дзвонити будуть, а ти їм зразу відповідь.Ну і добре порішили !))))
І більше не просіть ! Зробив фото - волохатої дупи ,приготувався ,а тут всё ))))
Не дай боже сподобається, що робитимеНе видаляй, може тобі колектори дзвонити будуть, а ти їм зразу відповідь.
Ти бачив які кали фотоколажі викладуть? Не думаю, що нормальна дупа їм до смаку буде.Не дай боже сподобається, що робитиме
Можуть і приїхати за "тілом"
Я жодного колекторського колажа не бачивТи бачив які кали фотоколажі викладуть? Не думаю, що нормальна дупа їм до смаку буде.
Если найду коллаж на себя, скину в личку))Я жодного колекторського колажа не бачив![]()
Мені тебе аж шкода стало. Як це тобі не присилали?Я жодного колекторського колажа не бачив![]()
Не, я свой не скину... там такой болт намалевали, причём к женщине, которая вообще не имеет ко мне отношения ( жена моего товарища по работе ) и я сбоку... крч больные на всю кукуху. Бате моему скидывали, так тот хоть и пенсионер давно, сказал "галимый фотошоп"Если найду коллаж на себя, скину в личку))
Там, конечно, включили всю свою больную фантазию и начальное знание Фотошопа. Сделано, конечно, коряво, но зато какой сюжет)) Ммммм)))

В курсі... прилітало колись від фініків.Ти бачив які кали фотоколажі викладуть?
Так ти знаменита кінозірка.Не, я свой не скину... там такой болт намалевали, причём к женщине, которая вообще не имеет ко мне отношения ( жена моего товарища по работе ) и я сбоку... крч больные на всю кукуху. Бате моему скидывали, так тот хоть и пенсионер давно, сказал "галимый фотошоп"![]()
Та то лайтовая тема. Меня пририсовали к каким-то молодым людям, которых я и не знаю. Причем они меня підступно окружили))))Не, я свой не скину... там такой болт намалевали, причём к женщине, которая вообще не имеет ко мне отношения ( жена моего товарища по работе ) и я сбоку... крч больные на всю кукуху. Бате моему скидывали, так тот хоть и пенсионер давно, сказал "галимый фотошоп"![]()
То односерійне якесь малобюджетне кіно було... але 7000 за ту разову з"йомку заплатили.Так ти знаменита кінозірка.