Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То був ракета ))А самый любимый был у меня 3310.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То був ракета ))А самый любимый был у меня 3310.
Он у меня работал даже после того, как я его утопил. Правда кнопки могли западать иногда и экран xepню показывал))То був ракета ))
Було дві нокії ,тел.,огонь один - експрес мюзік а другий сенсор .,вони не убиваємі ))Он у меня работал даже после того, как я его утопил. Правда кнопки могли забирать иногда и экран xepню показывал))
А сейчас Нокиа уже не та. Купил матери раскладушку Нокиа, новую. Блин, он тупит страшно, залипает... Хотя внешне смотрится вполне достойно.Було дві нокії ,тел.,огонь один - експрес мюзік а другий сенсор .,вони не убиваємі ))
І сіменси ,мотороли не ті ,був моторола рейзер ві 3 х,розкладушка .Самі приємні спогади ,але зараз ксіомоі поко - огонь )))А сейчас Нокиа уже не та. Купил матери раскладушку Нокиа, новую. Блин, он тупит страшно, залипает... Хотя внешне смотрится вполне достойно.
Туда зачем-то втулили Ютуб, Фейсбук и Вотсапе, непонятно зачем... Обычная звонилка, но с кучей ненужной требухи
Всіх лєвих з святом тадаА чого ніхто не згадав про сьогоднішнє свято? Сьогодні ж міжнародний день шульги!

Я від цього питання почув біль в поясниці... І хруст своїх колін...Это когда такое было?)
Не ти одна така )))