Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А ти давно в ЗАГСі був?)
Одна наша викладачка нам говорила, що легше стару діву заміж видати, чим старого холостяка одружити. Стара діва заміж хоче, а старий холостяк всіма правдами і неправдами відбивається і ховається.
І викладачка була права.
IMG_20230810_155402.webp

То ж не собі. Як хтось хоче голову впхати, то я не проти. У кожного своя форма мазохізму
Так я знаю, що не для себе.
Мені просто цікаво, як швидко ти вишиваєш. І як це можеш робити біля котів. Мої мені нічого не дають робити, ні в'язати, ні вишивати. А за шерсть я взагалі мовчу.

Мені просто цікаво, як швидко ти вишиваєш. І як це можеш робити біля котів. Мої мені нічого не дають робити, ні в'язати, ні вишивати. А за шерсть я взагалі мовчу.
Ти точно про котів говориш? :rolleyes: Мішають?

Відволікають звісно але не критично

В мене молоді коти, дуже люблять гратися. Кіт приносить вудку в 4.00 і хоче гратись. Може як собака приносити речі і просити, щоб я кинула.
У меня тоже молодая кошечка, но не достает меня. Если ей скучно, то просто бьёт и кусает собаку)) Им в вдвоем весело))

В мене молоді коти, дуже люблять гратися. Кіт приносить вудку в 4.00 і хоче гратись. Може як собака приносити речі і просити, щоб я кинула.
Найстаршій 15. Всі шафи і карнизи то її. Ганяє молодих як так і треба. Середній 7. То взагалі поморожене чудовисько. Раз на пару днів прийде щоб погладив. Малому півтора року. Стару боїться як вогню і любить спостерігати як тече вода. Ну і на голові у мене сидіти теж

У меня тоже молодая кошечка, но не достает меня. Если ей скучно, то просто бьёт и кусает собаку)) Им в вдвоем весело))
До чого котиться світ... кошака собаку щимить :sarcastic::russian_roulette:
любить спостерігати як тече вода
:rolleyes::rolleyes:
Прям як йа :mosking:

Назад
Угорі