Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я би сказав сікунБоягуз.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я би сказав сікунБоягуз.

А ти давно в ЗАГСі був?)Я би сказав сікун![]()
Одна наша викладачка нам говорила, що легше стару діву заміж видати, чим старого холостяка одружити. Стара діва заміж хоче, а старий холостяк всіма правдами і неправдами відбивається і ховається.А ти давно в ЗАГСі був?)
26 років назадА ти давно в ЗАГСі був?)

Можливо і так, проте я холостяком по факту і не бувлегше стару діву заміж видати, чим старого холостяка одружити.

І всьо?)26 років назад![]()
Можливо і так, проте я холостяком по факту і не був![]()
То ж не собі. Як хтось хоче голову впхати, то я не проти. У кожного своя форма мазохізмуСкільки рушників вишив?
На великій перерві чи з уроку втік?26 років назад![]()
![]()
Так я знаю, що не для себе.То ж не собі. Як хтось хоче голову впхати, то я не проти. У кожного своя форма мазохізму
Ти точно про котів говориш?Так я знаю, що не для себе.
Мені просто цікаво, як швидко ти вишиваєш. І як це можеш робити біля котів. Мої мені нічого не дають робити, ні в'язати, ні вишивати. А за шерсть я взагалі мовчу.
Відволікають звісно але не критичноТак я знаю, що не для себе.
Мені просто цікаво, як швидко ти вишиваєш. І як це можеш робити біля котів. Мої мені нічого не дають робити, ні в'язати, ні вишивати. А за шерсть я взагалі мовчу.
Ще не вечір.І всьо?)
Вгадав майже. З коледжуНа великій перерві чи з уроку втік?

В мене молоді коти, дуже люблять гратися. Кіт приносить вудку в 4.00 і хоче гратись. Може як собака приносити речі і просити, щоб я кинула.Ти точно про котів говориш?Мішають?
Моїй скотиняці 6 чи 7 років і теж іпійогомать любить "гратися"... в 4 ранку скблнх ?В мене молоді коти, дуже люблять гратися.
У меня тоже молодая кошечка, но не достает меня. Если ей скучно, то просто бьёт и кусает собаку)) Им в вдвоем весело))В мене молоді коти, дуже люблять гратися. Кіт приносить вудку в 4.00 і хоче гратись. Може як собака приносити речі і просити, щоб я кинула.
Найстаршій 15. Всі шафи і карнизи то її. Ганяє молодих як так і треба. Середній 7. То взагалі поморожене чудовисько. Раз на пару днів прийде щоб погладив. Малому півтора року. Стару боїться як вогню і любить спостерігати як тече вода. Ну і на голові у мене сидіти тежВ мене молоді коти, дуже люблять гратися. Кіт приносить вудку в 4.00 і хоче гратись. Може як собака приносити речі і просити, щоб я кинула.
До чого котиться світ... кошака собаку щимитьУ меня тоже молодая кошечка, но не достает меня. Если ей скучно, то просто бьёт и кусает собаку)) Им в вдвоем весело))

любить спостерігати як тече вода

То нормально якраз. Кіт разок пазурями по носі дасть і пес готовийДо чого котиться світ... кошака собаку щимить![]()
То і йди за водоюПрям як йа![]()
Дякую.То і йди за водою
По дорозі ще подивись як горить вогонь і хтось працюєДякую.
І відправив у далеку дорогу )))По дорозі ще подивись як горить вогонь і хтось працює