Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
[HIDE][/HIDE]Не усугубляй )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
[HIDE][/HIDE]Не усугубляй )))
Не пропадав ,но був не активний ,чесно в мене жопппаааа ,но нічого вигребуА ты что куда-то пропал?))))
Выгребишь, куда ты денешься. У всех бывают тяжёлые времена. Главное не опускать руки, все обязательно наладитьсяНе пропадав ,но був не активний ,чесно в мене жопппаааа ,но нічого вигребу
Прикольно ?,так давайте попросим Адміна зробити муз .тему і нехай всі ,або ті що пройшли ,зможуть добавляти муз ,*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
уже была но закрылиПрикольно ?,так давайте попросим Адміна зробити муз .тему і нехай всі ,або ті що пройшли ,зможуть добавляти муз ,
Та да ,у мене вибору не має ))Выгребишь, куда ты денешься. У всех бывают тяжёлые времена. Главное не опускать руки, все обязательно наладиться
Так ще попросимуже была но закрыли
Модерів ,попросим ,а чому закрили ,я з відтіля успів одну пісню вкрасти )))Та да ,у мене вибору не має ))
Так ще попросим
[HIDE][/HIDE]Так ще попросим
выгребешьно нічого вигребу
Подобається ,я, більше рок енд рол ,хеві ,панк ,мелодійне ...*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
знаешь таких?
Та то ,зрозуміло ,але зараз жоооопааа*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
знаешь таких?
выгребешь
знаешь почему?
потому что берегов всегда как минимум два
А потонути ,я не можу собі дозволити !Подобається ,я, більше рок енд рол ,хеві ,панк ,мелодійне ...
Та то ,зрозуміло ,але зараз жоооопааа
эти мелодийные, то что рычат иногда, скорее исключение, для контраста, тут 4я минута крутая)в плане мелодичности,мелодійне ...
Так ,классс! Мені сподобалось ! Так чому закрили муз .тему ?эти мелодийные, то что рычат иногда, скорее исключение, для контраста, тут 4я минута крутая)в плане мелодичности
[HIDE]тут надо слова заценить..[/HIDE]А потонути ,я не можу собі дозволити !
хзТак чому закрили муз .тему ?
Чудно ,хай підніму це питання з нашими модерами ,а чому б ,і ні ,просто кліпи для за реестованих,без обговорення ,подобається клас не подобається досвідос*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
хз
Це вже схоже на якісь курси...
Значить знайшов потрібну інформацію.Це вже схоже на якісь курси...
Порада для тих хто вміє швидко бігати))
Всім доброго ранкуА ще й такий родич в придачу...