Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я перекурю в сторонці. Відгребай)Зараз отримаємо обоє )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я перекурю в сторонці. Відгребай)Зараз отримаємо обоє )))
Ай ,молодець ??Я перекурю в сторонці. Відгребай)
Просто я курити більше люблю ніж відгребати, тож вибачайАй ,молодець ??
Десь ,читав що ти покинув курити !Просто я курити більше люблю ніж відгребати, тож вибачай
Молодець, уважний... але не дуже.Десь ,читав що ти покинув курити !
Все вірно ,а чому почав ? Якщо не секрет .Молодець, уважний... але не дуже.
Не курив 5 років там написано, правда?
Тож людина яка облишила і не курить досі, не пише "не курив 5 років" а пише "не курю 5 років"![]()
Та ніякого секрету... було здається 20ти річчя подружнього життя і я себе "побалував" кубінською сигарою з віскарьом... зовсім трішки...Якщо не секрет .
Все як завжди .А зараз покинути ? Ну я почав в 9 класі - но то таке ,балувався ,а конкретно мабуть в бурсі до армії і перехід з одного гамн...,на інше це для мене прорив ,хоча мабуть від електронки буде легше відмовитись ,бо вже привичку переламав ...Та ніякого секрету... було здається 20ти річчя подружнього життя і я себе "побалував" кубінською сигарою з віскарьом... зовсім трішки...
і пішло-поїхало
Мабуть ще не часВсе як завжди .А зараз покинути ?
Десь років з 10-11 тирив у тата сигарети, як тепер пам"ятаю "Космос" і "Ту-134".Ну я почав в 9 класі - но то таке ,балувався ,

В смислі до школи ?Що в садочку ??Курити почав ще до школи. Максимум без сигарет витримав 3 тижні
Бухати мабуть з садочкаКурити почав ще до школи. Максимум без сигарет витримав 3 тижні
? ?Так згодиться ?)))
Ксю... то старість... сходи до окуліста)) ... коли в тебе в горах сніги зійдуть
?Ксю... то старість... сходи до окуліста)) ... коли в тебе в горах сніги зійдуть?
Це ще один хрестик в блокноті ?

Добре шо в блокнотику а не на задньому дворіЦе ще один хрестик в блокноті ?![]()
Хрестики були минулого тижня. Цього разу, вузлики буду зав'язувати, на виступаючих частинах тіла.Це ще один хрестик в блокноті ?![]()