Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Все, у мене попереду бурна ніч, жартувати буду завтра.
Всім хто не на роботі, Доброї ночі.

Бухати почав в 30
Ти мені анекдот нагадав про малого що 7 років не розмовляв...
І тут вчергово вечірнє розпітіє чая, мама кладе 1 зефіринку на блюдо замість 2 як завжди...
Шкєт : - А чого одна а не дві зефірки ?!
Всі в шоці, обнімашки і ціловашкі, усі-пусі і такі :
- А чого ж ти досі мовчав завжди ???
- Так раніше все 3ає6ісь було :rolleyes:

Ти мені анекдот нагадав про малого що 7 років не розмовляв...
І тут вчергово вечірнє розпітіє чая, мама кладе 1 зефіринку на блюдо замість 2 як завжди...
Шкєт : - А чого одна а не дві зефірки ?!
Всі в шоці, обнімашки і ціловашкі, усі-пусі і такі :
- А чого ж ти досі мовчав завжди ???
- Так раніше все 3ає6ісь було :rolleyes:
Типу того. Одружився в 28...

Завжди винні двоє... ну ти :mosking: в курсі ??:cool:
Ну так. Теща ходила до якоїсь новітньої церкви. Ну і перша пішла на перуанський курорт... Я ж людина мирна, терпляча але всьому є межа

Ну так. Теща ходила до якоїсь новітньої церкви. Ну і перша пішла на перуанський курорт... Я ж людина мирна, терпляча але всьому є межа
[POSTS=3000]Слава Богу я не дожився до распі3доса з тещою... вона все життя в Греції жила і повернулась в Україну ( ще й млять купила квартиру біля доньки ? ? ) через пару місяців як ми розійшлись. [/POSTS]

Ксені в .... декольте
Попрошу пана Миколу, в слідуючи й раз, для своїх побратимів і учнів для сліз, підставляти власне декольте. А не пропонувати чуже декольте, а то це погано виглядає зі сторони.

Попрошу пана Миколу, в слідуючи й раз, для своїх побратимів і учнів для сліз, підставляти власне декольте. А не пропонувати чуже декольте, а то це погано виглядає зі сторони.
Ок. Як тільки хтось ще запропонує посидіти в клітці так і зроблю

Доброго ранку))
IMG_20230731_200329_803.webp

Назад
Угорі