Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Згадав про хобота
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Згадав про хобота
Ти ще трохи поживеш в чоловічому колективі, то смаки на сексуальні об'єкти в тебе дуже поміняються.30 років не бачив нічого пошлого в фразі "конец июля"... І тут мені показали картинку...
Вже продавчиня в магазині не така і страшна...Ти ще трохи поживеш в чоловічому колективі, то смаки на сексуальні об'єкти в тебе дуже поміняються.
Це моя майбутня фігура ???
Та ладно... тирнет для чогоТи ще трохи поживеш в чоловічому колективі, то смаки на сексуальні об'єкти в тебе дуже поміняються.

Картинки не гріють і не люблять. Картинки тільки дражнять. То як десерт перед обідом.Та ладно... тирнет для чого![]()
Того ти жирна і говіркаКартинки не гріють і не люблять.
Тікай )))Того ти жирна і говірка![]()
![]()
Що заважає подивитись логін в телефоніДа ,до комп'ютерного генія мені дуже далеко ,просидів півтори години і нічого не зробив ,через ноут зайти в банк не получилось ,пароль знайшов а логін не вірний ,а з телефона ключ копіює але мені треба створити файл і зберегти щоб потім його використати ,халепа ...
Люблю дреналінТікай )))

Що і робив ,там застосунок конченийЩо заважає подивитись логін в телефоні
В браузері подивись збережені паролі і логіни
Я замітив)))Люблю дреналін![]()
Того ти жирна і говірка![]()
![]()
Але маленький плюсик в блокнот записала.
А блокнот мабуть - загальний зошит ?)))![]()
Плюсик на горбочком?![]()
На 90 листов))А блокнот мабуть - загальний зошит ?)))
Ну я ,там точно вже є ?На 90 листов))
Ну вже і нам покаж..)30 років не бачив нічого пошлого в фразі "конец июля"... І тут мені показали картинку...