Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ось ці «зі святом» нагадує ось цеВас обох зі святом
Дякую.Ксю, с праздником!)
ОлігархічкаЯкщо чесно, то немає святкового настрою. Нам за 4 роки дали премію до свята, аж по 200 гривень. І попередили, щоб алкоголь не купували.

Заздрість погане почуттяОлігархічка![]()
А ти звідки знаєш що погане?Заздрість погане почуття
Працюєш в університеті?Навіть нам видали по 3К премії ??? але я працюю в такій організації МОЗ, що в нас навіть лаборант без освіти отримує премію на день медика ?
Тому ви і купуєте айфони сама.Навіть нам видали по 3К премії ??? але я працюю в такій організації МОЗ, що в нас навіть лаборант без освіти отримує премію на день медика ?
[POSTS=3000]Мені здається що вона пи3дить більше вдвічі ніж важить... і я не тільки за премію і хоббі в 700 баксів до ЗППрацюєш в університеті?
в людини якийсь Мюнхгаузен мабуть[/POSTS]Так)Працюєш в університеті?
Ага! Тільки я ж не уточнила, що з цієї премії треба раз в п’ять років видавати посібник в тиражі 100 штук, який треба спочатку написати, а потім опублікувати. А тираж 100 - це 50 тисяч гривень. Це я не говорю про щорічні публікації в скопусі!Тому ви і купуєте айфони сама.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Тому ви і купуєте айфони сама.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
А потім кожний студент повинен з посібником на екзамен прийти?Так)
Ага! Тільки я ж не уточнила, що з цієї премії треба раз в п’ять років видавати посібник в тиражі 100 штук, який треба спочатку написати, а потім опублікувати. А тираж 100 - це 50 тисяч гривень. Це я не говорю про щорічні публікації в скопусі!
Ні, їх продавати не можна. Вони здаються в бібліотеку. Цієї ахінеї вже немає багато років! Я як вчилась, то ми лише купували якісь робочі зошити з гісти і фарми. І то я пам’ятаю, що в мене ніколи не було грошей, бо з гісти вони були не дешеві, то я малювала сама кольоровими олівцями ночами.Тільки в університеті можуть бути лаборанти без освіти. А хобі, то скоріше всього студенти, що за свині і корчаги з вином вчаться
А потім кожний студент повинен з посібником на екзамен прийти?
Тому ви і купуєте айфони сама.
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***