Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20230726_202735.jpg
Вот нормальная картинка, а у меня в рекомендациях одна пошлятина))

Підкажіть як використати ключ для реестаціїї в ел .суді ,ключ я створив в Укргазбанк

У мене був період, коли до мене причепився магазин сеkс іграшок. Я навіть його і не шукала.
Пару раз посмотрела такие картинки в фб, и теперь они регулярно появляются. Самое интересное что большое количество с англомовных пабликов. Может кто то из друзей подписан.

Пару раз посмотрела такие картинки в фб, и теперь они регулярно появляются. Самое интересное что большое количество с англомовных пабликов. Может кто то из друзей подписан.
Я завела нову сторінку. Там друзів не добавляла. Просто там час від часу пропонують відео магазинів з товаром.

Підкажіть як використати ключ для реестаціїї в ел .суді ,ключ я створив в Укргазбанк
Файл ключа збережи на телефон чи комп... буде в форматі .jks чи .zs2 або pck
І при реєстрації буде вставити ключ

Я завела нову сторінку. Там друзів не добавляла. Просто там час від часу пропонують відео магазинів з товаром.
Честно из всех друзей, что там, я не знаю никого. Вообще понятия не имею, что это за люди. Та страница должна быть как мое портфолио, но я ее забросила. Так захожу ленту смотрю и всё.

двічі подумай чи воно треба, бо при наявності ел.суду складніше маніпулювати строками (вірніше - складніше їх поновити)
Треба бачити доки
100%. і порахувати по випискам кожну копійку

двічі подумай чи воно треба, бо при наявності ел.суду складніше маніпулювати строками (вірніше - складніше їх поновити)

100%. і порахувати по випискам кожну копійку
Ну це юристу ,рішення і ще

Дик він вже реєструється і так постфактум... ну і буде вирішувати наскільки я розумію.

Назад
Угорі