Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18521
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот нормальная картинка, а у меня в рекомендациях одна пошлятина))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот нормальная картинка, а у меня в рекомендациях одна пошлятина))
У мене був період, коли до мене причепився магазин сеkс іграшок. Я навіть його і не шукала.Вот нормальная картинка, а у меня в рекомендациях одна пошлятина))
Пару раз посмотрела такие картинки в фб, и теперь они регулярно появляются. Самое интересное что большое количество с англомовных пабликов. Может кто то из друзей подписан.У мене був період, коли до мене причепився магазин сеkс іграшок. Я навіть його і не шукала.
Я завела нову сторінку. Там друзів не добавляла. Просто там час від часу пропонують відео магазинів з товаром.Пару раз посмотрела такие картинки в фб, и теперь они регулярно появляются. Самое интересное что большое количество с англомовных пабликов. Может кто то из друзей подписан.
Файл ключа збережи на телефон чи комп... буде в форматі .jks чи .zs2 або pckПідкажіть як використати ключ для реестаціїї в ел .суді ,ключ я створив в Укргазбанк
Я на роб .,то телефон ,не вдуплюсь як зберегтиФайл ключа збережи на телефон чи комп... буде в форматі .jks чи .zs2 або pck
І при реєстрації буде вставити ключ
Честно из всех друзей, что там, я не знаю никого. Вообще понятия не имею, что это за люди. Та страница должна быть как мое портфолио, но я ее забросила. Так захожу ленту смотрю и всё.Я завела нову сторінку. Там друзів не добавляла. Просто там час від часу пропонують відео магазинів з товаром.
Ти коли створював, воно мало в тебе запитати місце збереженняЯ на роб .,то телефон ,не вдуплюсь як зберегти
Ні ,воно в додаткуТи коли створював, воно мало в тебе запитати місце збереження
Подивись в папці завантажень на телефоніНі ,воно в додатку
Глянь чи че хоть воноПодивись в папці завантажень на телефоні
двічі подумай чи воно треба, бо при наявності ел.суду складніше маніпулювати строками (вірніше - складніше їх поновити)в ел .суді
100%. і порахувати по випискам кожну копійкуТреба бачити доки
Ну це юристу ,рішення і щедвічі подумай чи воно треба, бо при наявності ел.суду складніше маніпулювати строками (вірніше - складніше їх поновити)
100%. і порахувати по випискам кожну копійку
раз так тоді збсНу це юристу ,рішення і ще
Дик він вже реєструється і так постфактум... ну і буде вирішувати наскільки я розумію.двічі подумай чи воно треба, бо при наявності ел.суду складніше маніпулювати строками (вірніше - складніше їх поновити)
Хух ,чуть на жо... не сівраз так тоді збс![]()
Пробую ,спочатку хай гляне ,і що скажеДик він вже реєструється і так постфактум... ну і буде вирішувати наскільки я розумію.
все норм, раз є кому контролювати : )Хух ,чуть на жо... не сів
Трішки не зрозумів ))все норм, раз є кому контролювати : )
Он имеет ввиду юриста, что будет контролировать. Я так думаюТрішки не зрозумів ))