- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто раніше дав, того і тапки)Хто раніше встав, того і тапки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хто раніше дав, того і тапки)Хто раніше встав, того і тапки.
Ото ,так ,любов !)))А любов... Любов - це їхати по нього в сусідню область при діючій комендантській в своїй області і за 30 хвилин до закриття магазину)
Кого тільки не їб₴ть..Ти знаєш в моїй групі нас було 30 дівчат. Так наші крокодильчики вийшли заміж ще на третьому курсі. Так що у них був регулярний сеkс.

Так не зрозумів ?їбі₴ь чи не їбі₴ь ?Кого тільки не їб₴ть..![]()
По ситуації)Так не зрозумів ?їбі₴ь чи не їбі₴ь ?
Не буду пошлячить ,но як казав знайомий якщо у дівки є пі#₴а і рот ,значить не ypoд !!!По ситуації)
А якщо не для тебе мамка ту квіточку кормила по 8 раз в день і до душу не привчила?)Не буду пошлячить ,но як казав знайомий якщо у дівки є пі#₴а і рот ,значить не ypoд !!!
Перший варіантТак не зрозумів ?їбі₴ь чи не їбі₴ь ?

Вареники з творогом..А якщо не для тебе мамка ту квіточку кормила по 8 раз в день і до душу не привчила?)

Я ж не сказав що полізу на першу зустрічну ?))))А якщо не для тебе мамка ту квіточку кормила по 8 раз в день і до душу не привчила?)
І вишневим повидлом...Перший варіант
Вареники з творогом..![]()
Ну мало лі..)Я ж не сказав що полізу на першу зустрічну ?))))
Йдіть до ....І вишневим повидлом...
Тааааак !!!!Ну мало лі..)
Добре що не їм..)І вишневим повидлом...
А може ні?)Йдіть до ....
Тааааак !!!!
Завжди подобались жінки які дивляться за собою !Добре що не їм..)
А може ні?)
Бо то так має бути..Завжди подобались жінки які дивляться за собою !
Який ти вразливийЙдіть до ....
Як я кажу своїй: хочеш доглянутого і забезпеченого - доглядай і забезпечуй)))Завжди подобались жінки які дивляться за собою !