Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що бухаєш ,чи випиваєш ????А давайте про любов.
![]()
Уже справжнього не знайдеш, але краще Тиса.Закрпатський?
По нерозумним. Тре зарані запасатисьУже справжнього не знайдеш, але краще Тиса.![]()
Угу, а потім чоловік спився, бо на тверезу голову чоловіку лячно на жону глянути.По нерозумним. Тре зарані запасатись
Так про любовь или про бухло?)А давайте про любов.
![]()
Якщо ти про картинку, то там ні випити, ні любити, тільки дитяча цікавість.Так про любовь или про бухло?)
Я о теме разговора. Из всего что успела прочитать, поняла, что мужикам нужно бухать, чтобы у некрасивых девушек был сеkс))Якщо ти про картинку, то там ні випити, ні любити, тільки дитяча цікавість.
Ого ,а що така страшна жoпa ?)))))Угу, а потім чоловік спився, бо на тверезу голову чоловіку лячно на жону глянути.
![]()
Знову перекрутила !Я о теме разговора. Из всего что успела прочитать, поняла, что мужикам нужно бухать, чтобы у некрасивых девушек был сеkс))
Я что мясорубка, чтобы перекручивать?) Нет))Ого ,а що така страшна жoпa ?)))))
Знову перекрутила !
Ти знаєш в моїй групі нас було 30 дівчат. Так наші крокодильчики вийшли заміж ще на третьому курсі. Так що у них був регулярний сеkс.Я о теме разговора. Из всего что успела прочитать, поняла, что мужикам нужно бухать, чтобы у некрасивых девушек был сеkс))
Одним словом хищницы))Ти знаєш в моїй групі нас було 30 дівчат. Так наші крокодильчики вийшли заміж ще на третьому курсі. Так що у них був регулярний сеkс.
Хто раніше встав, того і тапки.Одним словом хищницы))
М'ясорубка - перемелює !)))Я что мясорубка, чтобы перекручивать?) Нет))