Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Женитись на тобі шолі :cool: :spiteful: :spiteful: :sarcastic:
06335.gif

Картинка для наглядності)

Якщо тут не пить, то:
1. Кукуха потече. Не одразу. На 2-3 заїзд без інтернету.
2. Тобі не будуть довіряти.
3. З тобою перестануть вітатись люди на буровій.
4. Тебе ніхто в місто не відвезе і самого не відпустять.
5. Звільнять як психічно хворого, або ж наркомана. Бо нормальні тут не вивезуть довго без пляшки пива...
Тут ,походу просихати нізя ?

Навзайм.

Я так розумію що я ще не знаю що в нас сьогодні.
Ти там якийсь подарунок приготуй, про всяк випадок. Може справді річниця, а ти не пам'ятаєш. Якийсь 549 день, як ви щось там влаштували разом.

Тут ,походу просихати нізя ?
Факт. Можна не пити. Але треба завжди триматися в компанії, яка п'є...

Я не пив на одній буровій через інженера. Він всіх в себе збирав, я його пару разів посилав. Було важкувато там робить.
Тепер збори в нас. А інженер.... Насявав на наші збори. Його тепер ігнорять. А могли і двері в вагон на добу заварить....

Я не пив на одній буровій через інженера. Він всіх в себе збирав, я його пару разів посилав. Було важкувато там робить.
Тепер збори в нас. А інженер.... Насявав на наші збори. Його тепер ігнорять. А могли і двері в вагон на добу заварить....
Веселі ви хлопці і жарти у вас веселі.

Чоловічий колектив !)))

Ксенія, ябід ніхто не любить. Особливо якщо знімають премії...

Ти там якийсь подарунок приготуй, про всяк випадок. Може справді річниця, а ти не пам'ятаєш. Якийсь 549 день, як ви щось там влаштували разом.
В мене амнезії ще поки що немає... правда DIVULYA ?

Я ж не такий ще старий як Микола :mosking: :sarcastic:

Назад
Угорі