DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Женитись на тобі шолі![]()
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Женитись на тобі шолі![]()
![]()
![]()
![]()
Тут ,походу просихати нізя ?Картинка для наглядності)
Якщо тут не пить, то:
1. Кукуха потече. Не одразу. На 2-3 заїзд без інтернету.
2. Тобі не будуть довіряти.
3. З тобою перестануть вітатись люди на буровій.
4. Тебе ніхто в місто не відвезе і самого не відпустять.
5. Звільнять як психічно хворого, або ж наркомана. Бо нормальні тут не вивезуть довго без пляшки пива...
Бачу в тебе піднесений настрій перед басейном
У вас сьогодні річниця?Бачу в тебе піднесений настрій перед басейном
Фату не забудь з собою взяти
І тобі гарного дня!?Бачу в тебе піднесений настрій перед басейном
Фату не забудь з собою взяти
Навзайм.І тобі гарного дня!?
Я так розумію що я ще не знаю що в нас сьогодні.У вас сьогодні річниця?
Ти там якийсь подарунок приготуй, про всяк випадок. Може справді річниця, а ти не пам'ятаєш. Якийсь 549 день, як ви щось там влаштували разом.Навзайм.
Я так розумію що я ще не знаю що в нас сьогодні.
Факт. Можна не пити. Але треба завжди триматися в компанії, яка п'є...Тут ,походу просихати нізя ?
Веселі ви хлопці і жарти у вас веселі.Факт. Можна не пити. Але треба завжди триматися в компанії, яка п'є...
Я не пив на одній буровій через інженера. Він всіх в себе збирав, я його пару разів посилав. Було важкувато там робить.
Тепер збори в нас. А інженер.... Насявав на наші збори. Його тепер ігнорять. А могли і двері в вагон на добу заварить....
Чоловічий колектив !)))Факт. Можна не пити. Але треба завжди триматися в компанії, яка п'є...
Я не пив на одній буровій через інженера. Він всіх в себе збирав, я його пару разів посилав. Було важкувато там робить.
Тепер збори в нас. А інженер.... Насявав на наші збори. Його тепер ігнорять. А могли і двері в вагон на добу заварить....
В мене амнезії ще поки що немає... правда DIVULYA ?Ти там якийсь подарунок приготуй, про всяк випадок. Може справді річниця, а ти не пам'ятаєш. Якийсь 549 день, як ви щось там влаштували разом.
Я согласна...)Мені солярку відрами носять. Нема в шо переливать вже...
Тому пропонував би хіба інтим...
Правда!?
Га?І деменції теж немає.?
Капець ,що не міг з нашими ???