Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Не можна так знущатись
Тепер для мене це лиш спогади... ну ти в курсі.
Хоча по любому з мудрою поїдем в Бук, пообіцяв.
Лиш би ця вся хрінь що коїться дійшла свого логічного завершення.

В минулому житті мав дружбанів в Колимиї. Де вони мене возили не скажу,бо не знаю. Але це було дуже круто що влітку,що восени,що взимку.

В минулому житті мав дружбанів в Колимиї. Де вони мене возили не скажу,бо не знаю. Але це було дуже круто що влітку,що восени,що взимку.
Я чогось більше літом любив... гриби, ягоди, природа і не мерзнеш. Взимку не полазиш по горам особо.
А от взимку декілька раз на НР чи Різдво бувало відмічали там - БОМБА!
Перед війною на Різдво з братом були в Яремчі, там є колиба з чанами на дворі ( ну на терасі )...
Це такий кайф, лежиш у горячій воді і попиваєш коньячок чи горілочку, а навколо парує бо мороз... і всюди навколо сніг і хребти гірські

Я чогось більше літом любив... гриби, ягоди, природа і не мерзнеш. Взимку не полазиш по горам особо.
А от взимку декілька раз на НР чи Різдво бувало відмічали там - БОМБА!
Перед війною на Різдво з братом були в Яремчі, там є колиба з чанами на дворі ( ну на терасі )...
Це такий кайф, лежиш у горячій воді і попиваєш коньячок чи горілочку, а навколо парує бо мороз... і всюди навколо сніг і хребти гірські
Ми їздили не по курортах,а в якесь глухе село. Природа навкруги і повна відсутність людей
А що в мене були плюси?
Я до останнього сподівався

Останнє редагування:
А це ти даремно, я добре не пам'ятаю скільки мені років. Любі колеги ржуть і згадують, як я на прививках не могла згадати скільки мені повних років.
Переглянути вкладення 129573
Добраніч.
Аби тут дехто не нагадував і я би не пам'ятав.

Ми їздили не по курортах,а в якесь глухе село. Природа навкруги і повна відсутність людей
Ну дик я теж. Просто треба знати "що і де"
В тому ж Буковелі туристи лупили від 2500 з людини за місце в готелі/хостелі, коли я там же знімав номер по 700... ще й з басейном на території.
Таке саме з святкуваннями зимовими... те що в колибі всі умови, не означає що вона десь в центрі Бука чи Ворохти або Яремчі.
Якщо знаєш де добре і дешево відносно, то чому б і ні.

Ну дик я теж. Просто треба знати "що і де"
В тому ж Буковелі туристи лупили від 2500 з людини за місце в готелі/хостелі, коли я там же знімав номер по 700... ще й з басейном на території.
Таке саме з святкуваннями зимовими... те що в колибі всі умови, не означає що вона десь в центрі Бука чи Ворохти або Яремчі.
Якщо знаєш де добре і дешево відносно, то чому б і ні.
З приводу курортів я повністю з тобою згоден. Все залежить від того,що тобі потрібно. Святкова туса чи тиша і спокій
Попей что нибудь для памяти))
Інші варіанти є?

Там гарно... варто хоча би раз там побути і відчути атмосферу гірської тиші, чистоту повітря і лагідне сонце... це ні з чим не порівняєш.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я думав там старигань ще той ??красава ?
Доречі,ти єдина зі старих форумчан не привітала
А ти значить шифруєшся ,так ,діда вітали всим форумом ,а ще бл ...сенсей ,хоч би намікнув !!!!!!!!!!!!

Я думав там старигань ще той ??красава ?

А ти значить шифруєшся ,так ,діда вітали всим форумом ,а ще бл ...сенсей ,хоч би намікнув !!!!!!!!!!!!
У него днюха была, когда тебя ещё на форуме не было))

Тони как ты мог поздравить человека, если ты с ним не был ещё знаком))
Меня ты тоже не поздравил, если что))
Ну ,ок .З прошедшим ,надіюсь наступного разу привітаю ☺️
Ну ,ок .З прошедшим ,надіюсь наступного разу привітаю ☺️
Ти вже баіньки ?

Назад
Угорі