Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Може то мій чоловік, взнав мене по почерку і ходить за мною слідом ???Спацназ naz0001 напиши хоть слово. У него даже авка такая ?
Не думаю, що в такому середовищі могли виростити екологічно чистий продукт.То ти ще не дійшла до кондиції
Тогда он романтик)) Или маньячина, что не даёт прохода)) Сорри Мистер love, если чё я не хотела вас обидеть))Може то мій чоловік, взнав мене по почерку і ходить за мною слідом ???
Ми теж)помірковано вживаю алкоголь.
Ти розумна і хитра.Тогда он романтик)) Или маньячина, что не даёт прохода)) Сорри Мистер love, если чё я не хотела вас обидеть))
Це ж скільки потрібно випити, щоб їсти яйця гопників з Троєщини. Або пересаджувати собі нирки.Ми теж)
Та нормальна тєма, я тут роками буду по темам шаритися, і куди не зайду зі мною мій лов спецназ ?Тогда он романтик)) Или маньячина, что не даёт прохода)) Сорри Мистер love, если чё я не хотела вас обидеть))
Ну ви точно вмієте перекрутити ?Ти розумна і хитра.
Це ж скільки потрібно випити, щоб їсти яйця гопників з Троєщини. Або пересаджувати собі нирки.
Та нормальна тєма, я тут роками буду по темам шаритися, і куди не зайду зі мною мій лов спецназ ?
Ну ви точно вмієте перекрутити ?

Ото і вся відповідь?
Не пали мене, я граюсь виховану панянку.Ото і вся відповідь?
Досить того,що я знаю твою доброту і вихованістьНе пали мене, я граюсь виховану панянку.
Тут мене ще не знають.
Ти вже звикнув і думаєш, що це так і має бути.Досить того,що я знаю твою доброту і вихованість
Яйці катаєш?Ні куди я не ховався ,тута я ,трішки відволікся !!!
То недоведеноЧому рідко, кожної ночі коли сплю.
Та ,блін не получається самим пивом ,сусідям сподобався вчорашній концерт ,клеють обої ,і мене запросили на обід - просять музики ???Яйці катаєш?
То недоведено
Трусы ко лбу прикладывает))Яйці катаєш?
То недоведено
После обеда, будешь клеить обои))Та ,блін не получається самим пивом ,сусідям сподобався вчорашній концерт ,клеють обої ,і мене запросили на обід - просять музики ???
Мені звіт щоночі присилати?То недоведено
Не ,дискотеку повторю ,клеїть ні кого вже не буду ?Трусы ко лбу прикладывает))
После обеда, будешь клеить обои))