Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ото ж ,жінки - аби тільки ...?
Мені на роботі мужчина один казав, що чоловіки народжуються від природи щасливими людьми, а от жінки у них появляються, щоб вони від щастя не повмирали ???

Я не подстрікатєль, але лесбіянки рано чи пізно перестають бути ними, бо хочуть дітей і знаходять чоловіка, а от гомосексуалізм майже не виліковний ????
Без вас можна спокійно жити...Тим більше що сеkс-шопи є..)
Ага, купила собі Валєру і тішся, ради одного колоска не треба тримати вдома цілий комбайн???

Щоб жінка знала щось напевно?Таке буває?
Так. Ті знають. Там не складно.
Винні чоловіки. Це факт. Це не обговорюється. Будь що немає жодного значення. Ти винен. Бо в тебе є йух. Навіть якщо немає, то колись був...

Так. Ті знають. Там не складно.
Винні чоловіки. Це факт. Це не обговорюється. Будь що немає жодного значення. Ти винен. Бо в тебе є йух. Навіть якщо немає, то колись був...
Схоже на християнство. Народився і вже у всьому винен...То точно не свідки були?

Чого негативно?)
Зате вони знають хто винен у всіх їх проблемах) а це не так просто...
Та понятне діло, і воообще у вас більше можливостей стати успішними людьми, бо ви тільки про роботу думаєте, а жінки про все, все на жінках все, діти, побут, фінанси і тд.? І зарплати у нас менші через чоловіків, бо у них більші. Це все, що я запам'ятала на цих перших в останніх зборах ?

Та понятне діло, і воообще у вас більше можливостей стати успішними людьми, бо ви тільки про роботу думаєте, а жінки про все, все на жінках все, діти, побут, фінанси і тд.? І зарплати у нас менші через чоловіків, бо у них більші. Це все, що я запам'ятала на цих перших в останніх зборах ?
Я їх групу інколи читаю..Бред.)

Назад
Угорі