Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27789
- Реакції
- 68610
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А це вже було ?білок не боїмося ?
Тебя уже второй день пугают))Ты что такого натворил?)А це вже було ?білок не боїмося ?
Ой ,не питай ! Можу тільки творити а потім розгрібати ,така моя натура ))Тебя уже второй день пугают))Ты что такого натворил?)
Не буду. Начнёшь квасить и сам расскажешь))Ой ,не питай
Ага ,фігушки ,я вже квашу ))))Не буду. Начнёшь квасить и сам расскажешь))
А шашлик?Ага ,фігушки ,я вже квашу ))))
Ще скажи, що ти з білочкою п'єш?А це вже було ?білок не боїмося ?
Сьогодні рибний день !так як і казав. Замкнувся ,ключі викинув і ні куди ,музику на всю - жидкості хватить .Поки що так !А шашлик?
А телефон залишив.Сьогодні рибний день !так як і казав. Замкнувся ,ключі викинув і ні куди ,музику на всю - жидкості хватить .Поки що так !

С бобром))Ще скажи, що ти з білочкою п'єш?
Це напрягає ?)) А чому б і ні ? Не хочете ? Буду мовчати !А телефон залишив.
Здається сьогодні буде вечір душевних розмов.
![]()
Ну ,от не треба ,я можу і без бобра )))С бобром))
Не напрягает, говори)) Расскажи кому ты дорогу перешёл?)Це напрягає ?)) А чому б і ні ? Не хочете ? Буду мовчати !
Так ,от і я виясняю ,де і коли ??Не напрягает, говори)) Расскажи кому ты дорогу перешёл?)
Что тоже обещал в личку написать и не написал?)Так ,от і я виясняю ,де і коли ??
?,Ні ,тільки вам обіцяв .Клянусь ! Більше ні кому ?Что тоже обещал в личку написать и не написал?)
заздрю по доброму : )Сьогодні рибний день !так як і казав. Замкнувся ,ключі викинув і ні куди ,музику на всю - жидкості хватить .Поки що так !
Ну ещё не вечер)) Сейчас наквасишься, и ещё кому то пообещаешь))?,Ні ,тільки вам обіцяв .Клянусь ! Більше ні кому ?
По тупому, это только пиво и все?)заздрю по доброму : )
сам пару банок козла взяв і поки хватить, може до пів дев'ятої як завжди по тупому (за другий раз) ще візьму
Ну ,трішки жорстокіше - 3.0 та 0.7 ,якось так ....заздрю по доброму : )
сам пару банок козла взяв і поки хватить, може до пів дев'ятої як завжди по тупому (за другий раз) ще візьму
по тупому це другий раз іти коли можна було взяти за 1 раз))По тупому, это только пиво и все?)
Я не предатель ,тільки Вам ?Ну ещё не вечер)) Сейчас наквасишься, и ещё кому то пообещаешь))