Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось ти часто "не здрастє".Всім не здрастє
![]()
Гля, як тільки про цицьки заговорили - котисько вже тутДрасть

А то. Коли буде демонстрація?Гля, як тільки про цицьки заговорили - котисько вже тут![]()
Гордо несу поперед себеІ шо ти з ними робиш?
Хруть впередЩось ти часто "не здрастє".
Ти де моє фото взяв?
Звісно. Мене всілякі збочення завжди цікавили, а тут Танюха про молочні залози ....Гля, як тільки про цицьки заговорили - котисько вже тут![]()
На підносі шоліГордо несу поперед себеХруть вперед
Ти де моє фото взяв?

А чим робота відрізняється, від дому?А я на роботі![]()
Мати довгі ноги, то розкіш. В общєм, довгі ноги, коли довгі ноги, а не короткі ?А я на роботі![]()
Тут я хоч сонце на перерві бачу)А чим робота відрізняється, від дому?
А де мохнаті персики?
У вас с восьми вечера и до двух часов ночи лупила молния и шел дождь. Небо светилось от молнии. Сейчас солнышко и +27. Местами ещё есть вода и грязьЯ вчора даремно на погоду гнав. Беру слова назад.
В Києві паскудна до крику мряка... І місто наче мертве - людей не видно, магазини закриті...
Які магазини закриті? Тільки що була в ля сільпо - відкритоЯ вчора даремно на погоду гнав. Беру слова назад.
В Києві паскудна до крику мряка... І місто наче мертве - людей не видно, магазини закриті...
Людей дійсно не багато… але я хоть спокійно покаталась на велосипеді ???Jusy, приїхав я в 9... І купив толстовку. Ще годинку пройдусь і куплю ще одну)
ще той боржник, я про невеликі лавки. Та і так людей мало...
У нас жарковато)) Но лучше, чем было два последних дня))Jusy, приїхав я в 9... І купив толстовку. Ще годинку пройдусь і куплю ще одну)
Труси з начесом не забудь,і погоду в наступний раз дивися..)Jusy, приїхав я в 9... І купив толстовку. Ще годинку пройдусь і куплю ще одну)