Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

ще той боржник, А тому худа, що правильно харчуєшся, ведеш здоровий спосіб життя і 24/7 проводиш в спортзалі?
Є така класна хвороба, яка називається анорексія!!!! І вона в мене з дитинства, згодом підключилась хвороба, яка не дає мені змогу набрати вагу. Був період, коли я набрала вагу до 60 кг, але це було не надовго. Я від стресу можу втратити 2 кг за добу спокійно. Так, я дійсно люблю їжу в різних її проявах, але любити і мати змогу повноцінно харчуватись - різні речі. На разі моя вага не найнижча, була ще худіша… розповідати далі, чи в цілому андерстенд? ??

Є така класна хвороба, яка називається анорексія!!!! І вона в мене з дитинства, згодом підключилась хвороба, яка не дає мені змогу набрати вагу. Був період, коли я набрала вагу до 60 кг, але це було не надовго. Я від стресу можу втратити 2 кг за добу спокійно. Так, я дійсно люблю їжу в різних її проявах, але любити і мати змогу повноцінно харчуватись - різні речі. На разі моя вага не найнижча, була ще худіша… розповідати далі, чи в цілому андерстенд? ??
Без коментарів.
Одне дивує, чому ти не любиш і не вмієш готувати. Зовсім себе не любиш?

Без коментарів.
Можливо, тому що, коли в мене є можливість відпочити у відпусті я просто їду на лікування, щоб набрати 2 кг за місяць, а в інші дні, я працюю по 16-18 годин (так я трудоголік) ??? ну і знову ж таки, я їм не такі порції, як всі нормальні люди, і готувати, потім воно стоїть і викидається. Мені простіше піти десь поїсти… але я дуже люблю готувати торти, я їх стабільно готую два рази на тиждень і заношу на роботу, щоб всі стали жирними ???
Без коментарів.
Я ж говорю, що тут, щоб зрозуміти потрібно вникнути в ситуацію в цілому, я можу не їсти декілька днів підряд… і так було завжди, я з дитинства не проявляла особливої цікавості до їжі, і поки жила з мамою, то мама не приділяла цьому увагу.

ще той боржник, ти як моя колега, вона теж приносить на роботу торти. Я завжди кажу, що відгодовує нас, щоб на нашому фоні виглядати худенькою.

Хороша. Мені на роботі тільки горілку з пивом пропонують....
Я колись працювала на роботі, не буду уточнювати де, і мене там вчили пити спирт не розведений ??? а коли навчила почали пропонувати) гарні були часи, бо люди зазвичай хотять мене нагодувати, а тут хоть хтось хотів напоїти ???

Так мені здається всі жінки зараз в залі проводять майже щодня… всі, але я не всі ???
В мене був період, що я ходила і в зал, і на фітнес. Тепер хочеться чогось іншого. Йога це не моє, а ось пілатесом можна би попробувати займатись.
Я колись працювала на роботі, не буду уточнювати де, і мене там вчили пити спирт не розведений ??? а коли навчила почали пропонувати) гарні були часи, бо люди зазвичай хотять мене нагодувати, а тут хоть хтось хотів напоїти ???
Пропонують випити всюди, але саме головне, щоб потім не стукали, що така то, дозволяє собі в робочий час алкоголь.
Хоча я категорично проти спиртного на роботі, коли ти постійно в тісному контакті з людьми, то запах алкоголю не додасть довіри до тебе, як до спеціаліста.

В мене був період, що я ходила і в зал, і на фітнес. Тепер хочеться чогось іншого. Йога це не моє, а ось пілатесом можна би попробувати займатись.

Пропонують випити всюди, але саме головне, щоб потім не стукали, що така то, дозволяє собі в робочий час алкоголь.
Хоча я категорично проти спиртного на роботі, коли ти постійно в тісному контакті з людьми, то запах алкоголю не додасть довіри до тебе, як до спеціаліста.
Моїм пацієнтам зазвичай все рівно, який запаз з мого рота ??? вони в мене були не всі, як один…. Спокійні, врівноважені, під час процедур не давали порад, як їх лікувати ?

А я завжди була худа і синя, вітром зносило, 49 кг..а після 40 почала набирати вагу. Зараз десь близько 80 кг, і не парюся зовсім.Зато цицьки нарешті з'явилися :crazy: Влітку трохи худну, бо робота така..а потім жеру знову.

А я завжди була худа і синя, вітром зносило, 49 кг..а після 40 почала набирати вагу. Зараз десь близько 80 кг, і не парюся зовсім.Зато цицьки нарешті з'явилися :crazy: Влітку трохи худну, бо робота така..а потім жеру знову.
ооооо…. Ну десь вище писали, шо з 1 кг жиру 20 грам приходиться на сісяо ???
Ну при моєму зрості 41 кг - критично низька вага. І це не мінімум. Мінімально було 33 кг, то тоді мене вже в реанімації відкачували)

Доброго ранку.
1641760728_50-papik-pro-p-den-skovorodki-kartinki-56.webp

Назад
Угорі