Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Довго. Дорого.
Проблема саме в часі частіше всього.

Або не такі с*ськи мені траплялись, або не так робилось... Але щось не зайшло...
Проблема в тому, що їз 100% студентів, які мріють стати хірургами 90% не вистачає мізків для цього! Але з цих залишившихся 90% у %40 у баті вистачає грошей на те, щоб пропхати… ну і плюс, якщо ти був в медицині, то маєш розуміти, що таке КРОК3, і якщо чесно, то з ним все дуже пічально…

Проблема в тому, що їз 100% студентів, які мріють стати хірургами 90% не вистачає мізків для цього! Але з цих залишившихся 90% у %40 у баті вистачає грошей на те, щоб пропхати… ну і плюс, якщо ти був в медицині, то маєш розуміти, що таке КРОК3, і якщо чесно, то з ним все дуже пічально…
Знаю. І знаю що де і скільки коштує...
Саме дорожче - місце. Хоча теж не проблема якщо папа з мохнатою рукою.

З іншого боку - в державній гроші не відібєш. В приватній криві руки не потрібні і з доплатою.

З іншого боку - в державній гроші не відібєш. В приватній криві руки не потрібні і з доплатою.
Раніше, чи пізніше дійде, що вчитися потрібно, інакше такий спеціаліст буде без пацієнтів

Вивод - потрібен опит ,я буду судити з своєї проф.,так точність ,допуски але тож жилізяка ,якщо я проїпав - ні чого страшного наваремо ,перероблю .А от коли помилка лікаря ,то піснец .Лікували старшого сина - травматолог складав ( ска ) ключицю ,ітог в ахмадиті дві операції і дитина пів року в гіпсі ,і це районний травматолог - поважна людина ....

Та реально потрапити без бабла на норм місце, якщо мізки на місці. В мене після закінчення університету не було ні копійки за душою, батьки точно не допомогли, все що було, це знання в медицині на рівні випускника, не більше… і я собі просто виходила місце в інтернатурі… я подала документи за два дні до закінчення прийому. І після проходження інтернатури мене залишили там працювати. Де я успішно відпрацювала до січня 2022 року.
В медицині пізно вчитись працюючи...
В медицині завжди потрібно вчитись…

Гарніші губи ? В тебе не гарні губи ,чи ще щось не гарне ,по перше треба любити себе таким який ти є ,а якщо була помилка природи то тоді так ....
Я то себе люблю... Але підкорегувати можна.. Трохи і не все..)

Назад
Угорі