- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікаво як би шрам там взявся..Аби не на хоботі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цікаво як би шрам там взявся..Аби не на хоботі
Так то старі, їх практично не видно.Є та й є. Пишатись там особливо нічим. Дурна,бурна молодість була
Ну живі ,та й ладно ,сів після того на скутер 125 кубів ,мабуть років за ....Відповість і побачим
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Показати ?)Цікаво як би шрам там взявся..![]()
Наверное я пожалею об этом, но покажи))Ну живі ,та й ладно ,сів після того на скутер 125 кубів ,мабуть років за ....
Показати ?)
Ооооо! Сексуальний маніяк! Хочеш похвалитись?Ну живі ,та й ладно ,сів після того на скутер 125 кубів ,мабуть років за ....
Показати ?)
І ,так ! Не маніюка ! Ще не жалівся ні хто ?Ооооо! Сексуальний маніяк! Хочеш похвалитись?
Так зі шрамом !))Наверное я пожалею об этом, но покажи))
Так ти і розповів, що хтось жалівся. Реклама двигун торгівлі.І ,так ! Не маніюка ! Це не жалівся ні хто ?
Та ну ,Ви для мене велика сім'я ,вредна но сім'я !Так ти і розповів, що хтось жалівся. Реклама двигун торгівлі.
Не ну то понятно, ты написал что покажешь))І ,так ! Не маніюка ! Ще не жалівся ні хто ?
Так зі шрамом !))
Так ти по сімейному хочеш з ванни вийти без рушника?Та ну ,Ви для мене велика сім'я ,вредна но сім'я !
???добреНе ну то понятно, ты написал что покажешь))
Епічно ? ?Так ти по сімейному хочеш з ванни вийти без рушника?
Кажу ,вредна сім'я )))Так ти по сімейному хочеш з ванни вийти без рушника?
Була не була.. Давай))Ну живі ,та й ладно ,сів після того на скутер 125 кубів ,мабуть років за ....
Показати ?)
Типу а вдруг ?)))Була не була.. Давай))
Чого тягнеш?Показуй..![]()
![]()
![]()
Ага ,щоб після показів ,ти ж мене і забанила !))))Чого тягнеш?Показуй..![]()
![]()
![]()
Под спойлер спрячь, не забанит))Ага ,щоб після показів ,ти ж мене і забанила !))))
Я буду добра...)Ага ,щоб після показів ,ти ж мене і забанила !))))