Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27795
- Реакції
- 68630
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Але надіюсь купола не в тренді?Сейчас такой стиль в тренде))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Але надіюсь купола не в тренді?Сейчас такой стиль в тренде))
Думаешь, что Шушаника все таки себе купила набъет?) Нет, не в тренде))Але надіюсь купола не в тренді?
Побільше куполів.Думаешь, что Шушаника все таки себе купила набъет?) Нет, не в тренде))
Я не бачу в себе на тілі квіти і узори..А от надписи і щось незвичайне моє..Мимишная татушка, прикольная))
Мне немного другой стиль по душе))
Недавно бачила жінку 60 років, одна нога повністю забита, як рукав забивають. Квіти і орнамент, синього кольору.Я не бачу в себе на тілі квіти і узори..А от надписи і щось незвичайне моє..
Ну і як ,гарно ?Недавно бачила жінку 60 років, одна нога повністю забита, як рукав забивають. Квіти і орнамент, синього кольору.
Я себя тоже)) Про другой стиль имела виду черепушки и т.д))Я не бачу в себе на тілі квіти і узори..А от надписи і щось незвичайне моє..
Мені подобаються об'ємні ,так звані 3д ,технічні ...Я себя тоже)) Про другой стиль имела виду черепушки и т.д))
Мне тоже)) Когда я думала про тату, то хотела полноценную картину))Мені подобаються об'ємні ,так звані 3д ,технічні ...
Там не от ходок а от мастиСкільки поїздок за кордон, стільки куполів?
Джинси і чемоданДумаешь, что Шушаника все таки себе купила набъет?) Нет, не в тренде))
Тут це нормально,в мене сусідка вся в тату, навіть крила є.. Дівчина на роботі вся в індійському стилі з ніг до шиї..В мами подруга в 65 на всю руку набилаНедавно бачила жінку 60 років, одна нога повністю забита, як рукав забивають. Квіти і орнамент, синього кольору.
Ну нажаль ,на разі це не головне ((!
щось типу такого![]()
Такі мені подобаються коли набивають на старі шрами, або опіки.
Писок ,це морда - лице !За пирсингом спрячь))