Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Вони коли маленькі такі гарнюні, а виростають монстри.
Хз. Я ніколи не любив котів. Не те щоб прям нелюбив, просто не розумів призначення цих істот і для чого їх заводити якщо мишей нема))
Але зараз маю "кєнтукі". Чуть шо - зразу до мене на коліна і мурррр))
Правда перед цим ми пройшли період адаптації, я її ганяв а вон мене цапнула... недурно кажуть що гарні друзі мають хоч раз одне одному
мордяку натовкти))

Так моїх чотирьох інколи забагато буває, а семеро, то вже буде війна. Моє стадо бегемотів страшно розбалуване, ревниве і вредне. Я вже і так тільки маленький кусок ліжка в цих монстрів арендую.
Тваринки з часом стають схожими на господарів...
Хз. Я ніколи не любив котів. Не те щоб прям нелюбив, просто не розумів призначення цих істот і для чого їх заводити якщо мишей нема))
Але зараз маю "кєнтукі". Чуть шо - зразу до мене на коліна і мурррр))
Правда перед цим ми пройшли період адаптації, я її ганяв а вон мене цапнула... недурно кажуть що гарні друзі мають хоч раз одне одному
мордяку натовкти))
Але ж підкупає

Только телек?) Фен, мультиварка и утюг, это у меня только одна кошка))
Я уже не рахую що понищили. Уже сприймаю це як норму. Але ні як не можу звикнути до шерсті, вона випадає круглий рік, а в періоди ліньки, я дивуюсь, як на моїх котах, ще шерсть залишилась.

Я уже не рахую що понищили. Уже сприймаю це як норму. Але ні як не можу звикнути до шерсті, вона випадає круглий рік, а в періоди ліньки, я дивуюсь, як на моїх котах, ще шерсть залишилась.
Вичесувати не пробувала? Купати?

В мене колись жила морська свинка, дик та падлюка любила дроти гризти))
Все перегризла в квартирі. І мережевий від компа і кабельне з тирнетом і навіть силовий ( переноску ) перегризала. Як її йобом не токнуло хз
В пралці :sarcastic:

Є варік,що їм карусель сподобається і фіг потім шкарпетки випереш
В мене останнім часом коте вирішила шо вона півень. Кожного дня рівно в 4:50/4:55 вистрибує на вікно ( вночі на дворі тусує ) і починає
своє "мнєуу" поки не відкриєш двері і не погодуєш... зволачь

В мене останнім часом коте вирішила шо вона півень. Кожного дня рівно в 4:50/4:55 вистрибує на вікно ( вночі на дворі тусує ) і починає
своє "мнєуу" поки не відкриєш двері і не погодуєш... зволачь
Це нормальна практика. Мої репетують зі сходом сонця

Я дуже люблю купати котів, вони в мене привикші до цієї процедури. Я не кажу, що як в інтернеті на відео сидять і граються з водичкою. Але відносно спокійно переносять купання. Але це нічого не міняє, шерсть все рівно всюди.
Вичісування, то так, як бонус для котиків, вичесала, значить погладила.

Я дуже люблю купати котів, вони в мене привикші до цієї процедури. Я не кажу, що як в інтернеті на відео сидять і граються з водичкою. Але відносно спокійно переносять купання. Але це нічого не міняє, шерсть все рівно всюди.
Вичісування, то так, як бонус для котиків, вичесала, значить погладила.
Але ж і клаптями не валяється по всій хаті.

IMG_20230628_093131_848.webp

Підібрала одяг під колір котів і не паришся
Одна кішка шерсть під сибірську, кіт чорний, ще одна кішка під сіамську і сама велика проблема дівчинка Єва, 8кг ваги і 4 з них шерсті, довгої сіро-біло- рижої, помісь сіамської і сибірської.
Якого кольору купувати речі?

Одна кішка шерсть під сибірську, кіт чорний, ще одна кішка під сіамську і сама велика проблема дівчинка Єва, 8кг ваги і 4 з них шерсті, довгої сіро-біло- рижої, помісь сіамської і сибірської.
Якого кольору купувати речі?
Тебе навчити шерсть валять? Будеш іграшки на продаж робити

Назад
Угорі