Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пісня автобіографічна?З якою метою цікавишся?
Я ще живий,але то не точноПісня автобіографічна?
Попроси когось в тебе палкою потикати, якщо щось відчуєш, значить живий!Я ще живий,але то не точно
А чё там в песне, а то я лайк поставила, но не послушала. Сорри наушников рядом нету))Я ще живий,але то не точно
Може відразу сковорідкою?Попроси когось в тебе палкою потикати, якщо щось відчуєш, значить живий!
По знущанням Ксенії не зрозуміло?А чё там в песне, а то я лайк поставила, но не послушала. Сорри наушников рядом нету))
Я так понимаю, она сомневаться что ты живой))Може відразу сковорідкою?
По знущанням Ксенії не зрозуміло?
Немає сковорідки, немає!Може відразу сковорідкою?
По знущанням Ксенії не зрозуміло?
Майже.Я так понимаю, она сомневаться что ты живой))
І не буде,кабачки в каструльці смажити будешНемає сковорідки, немає!
А запах від тебе який? Люди втікають?
Значить помер....Майже.
І не буде,кабачки в каструльці смажити будеш
А відсутність людей поряд-великий плюс
А котів?Значить помер....
Так склади заповіт!
Квартиру дочці, а мені сковорідку!
Всі 3 в комплекті і ніяк інакшеДобре!
Можеш в заповіті, ще одного котика мені залити, догляну. Де чотири, там якось п'ятий проживе.
Гм.... А чи так мені та сковорідка потрібна?!Всі 3 в комплекті і ніяк інакше
Що так?Гм.... А чи так мені та сковорідка потрібна?!
Треба подумати.
Никто не хочет твоих котов))Що так?
Так моїх чотирьох інколи забагато буває, а семеро, то вже буде війна. Моє стадо бегемотів страшно розбалуване, ревниве і вредне. Я вже і так тільки маленький кусок ліжка в цих монстрів арендую.Що так?
Які цікаві в тебе розвагиТак моїх чотирьох інколи забагато буває, а семеро, то вже буде війна. Моє стадо бегемотів страшно розбалуване, ревниве і вредне. Я вже і так тільки маленький кусок ліжка в цих монстрів арендую.
Вони коли маленькі такі гарнюні, а виростають монстри.Які цікаві в тебе розваги![]()