Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Лупанемо тобі рекламу, відкриєш свій бізнесТак ,можна !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Лупанемо тобі рекламу, відкриєш свій бізнесТак ,можна !
Ага ,ціна доброго станка ?не добиток не має смислу брати бо на ремонт піде ,і на тому що робив сам перебрав своїми руками а так наймай когось ,я вже думав ,но багато інструменту треба ...Лупанемо тобі рекламу, відкриєш свій бізнес
А манівео для чогоАга ,ціна доброго станка ?
?,Мені точно не дадуть ,треба шукати підставну людину ...А манівео для чого![]()
А кажеш що ти не маркетолог?,Мені точно не дадуть ,треба шукати підставну людину ...
Ну працювати на себе ,треба мати добру кебу і стартового ,не маркетолог ))))А кажеш що ти не маркетолог
Ну працювати на себе ,треба мати добру кебу і стартового ,не маркетолог ))))
Ти про німецьке кіно ?))))Бісить коли на 69 все закінчується... Вже втретє обнови не стають...
Я про 8.1... яка не хоче обнови ставить...Ти про німецьке кіно ?))))
Від того що треба ставити ссд. Бажано м2)Терентій Нікіфорович, від чого на ноуті може полетіти жорсткий диск ,чи там причин до хе ...?
?,Та не вже ? Вже поставив два штуки ,а тертушка валяється ,толку мабуть з неї ніякого ? Один м2 ,а другий замість тер....Від того що треба ставити ссд. Бажано м2)
Діло в тому що не падав ,а почали сипатись сектора і головне дуже бистро ,спочатку впер м2 для вінди і таке - те робило а друге тормозе ,псіхонув і взяв другий ,тепер літає ,правда по об'єму трішки менше хдд був на 1 ТБ ,а ссд получилось на 700+,ну мені хвате за очі ,а от дітвора як приїзжають то бідний ноут ,а з тертушки думав зроб.,зовнішню пам.,но облишив ))))Хдд в наш час штука занадто капризна. Не люблю їх. І ламаю інколи навмисно.
Харду місце в зовнішньому кармані. 2.5" для ноута на 1тб норм для сховища. Є під 3.0 і швидкості +/- вистачить.
По суті щоб убить харж достатньо його впустить з 30см...